Η ηθοποιός από την Αίγυπτο Γιάσμιν Σάμπρι είναι η πρώτη πρέσβειρα του Cartier από τη Μέση Ανατολή

Η ηθοποιός από την Αίγυπτο Γιάσμιν Σάμπρι, ορίστηκε νέα πρέσβειρα του οίκου Cartier και της συλλογής του Panthere De Cartier και έγινε η πρώτη γυναίκα από τη Μέση Ανατολή που αναλαμβάνει τέτοιο ρόλο στον γαλλικό οίκο κοσμημάτων. Η Γιάσμιν Σάμπρι πρωταγωνιστεί μαζί με τις Βρετανίδες ηθοποιούς, Έλα Μπαλίνσκα και Άναμπελ Γουόλις και την Ιταλίδα μοντέλο […]

Η ηθοποιός από την Αίγυπτο Γιάσμιν Σάμπρι,

ορίστηκε νέα πρέσβειρα του οίκου Cartier και της συλλογής του Panthere De Cartier και έγινε η πρώτη γυναίκα από τη Μέση Ανατολή που αναλαμβάνει τέτοιο ρόλο στον γαλλικό οίκο κοσμημάτων.

Η Γιάσμιν Σάμπρι πρωταγωνιστεί μαζί με τις Βρετανίδες ηθοποιούς, Έλα Μπαλίνσκα και Άναμπελ Γουόλις και την Ιταλίδα μοντέλο Μαριακάρλα Μπόσκονο στη νέα διαφημιστική καμπάνια και στο φιλμ με τίτλο “Into The Wild” του οίκου.

Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Jonas Lindstroem και είναι μία μνεία στο αδάμαστο πνεύμα του πάνθηρα (Panthere), που εμπνέει τον Cartier από το 1914. Οι τέσσερις γυναίκες παρουσιάζονται σε διαφορετικά αστικά τοπία, όπως μία παρισινή ταράτσα και το διάσημο Shibuya Crossing στο Τόκιο.

Στο διαφημιστικό η Σάμπρι φορά μαύρη φόρμα και βαδίζει κάτω από κολώνες που αντανακλούν την αιγυπτιακή κληρονομιά της και φορά χρυσά και διαμαντένια Panthere de Cartier ρολόι και σκουλαρίκια.

Γνωστή για τη φεμινιστική στάση της και τη διεκδίκηση προοδευτικών δικαιωμάτων για τις γυναίκες στις αραβικές χώρες, η Σάμπρι έγινε γνωστή το 2013 όταν εμφανίστηκε στην αιγυπτιακή τηλεοπτική σειρά σειρά Khatawat El Shaytan.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί