Η απογοήτευση των θαυμαστών της Ριάνα

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια, από τότε που η Ριάνα κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Anti. Και παρόλο που η ποπ σταρ γνωρίζει ότι οι θαυμαστές της περίμεναν ανυπόμονα την κυκλοφορία του ένατου δίσκου της, στις 22 Δεκεμβρίου δήλωσε, ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι δεν της αρέσει. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν την πίστεψαν και […]

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια, από τότε που η Ριάνα κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Anti.

Και παρόλο που η ποπ σταρ γνωρίζει ότι οι θαυμαστές της περίμεναν ανυπόμονα την κυκλοφορία του ένατου δίσκου της, στις 22 Δεκεμβρίου δήλωσε, ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι δεν της αρέσει. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν την πίστεψαν και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή του 2019, ωστόσο τελικά το νέο άλμπουμ της Ριάνα έμεινε στο συρτάρι και οι θαυμαστές της δηλώνουν απογοητευμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ενημέρωση: ακούω τον εαυτό μου στο R9 και αρνούμαι να το βγάλω στην κυκλοφορία», είχε γράψει στο Instagram κάτω από ένα βιντεάκι με ένα σκυλάκι που χόρευε στο ρυθμό του «Jump Around» των House of Pain. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η υπόσχεση που είχε δώσει στους θαυμαστές της ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2019.

Σε μια συνέντευξη στη Vogue, νωρίτερα φέτος, η Ριρί είχε δηλώσει ότι το επερχόμενο της άλμπουμ είναι «εμπνευσμένο από τη ρέγκε».

«Δεν θα είναι ένα τυπικό, γνώριμο ρέγκε άκουσμα, αλλά θα αισθανθείτε το ρυθμό σε όλα τα κομμάτια» είχε πει, προσθέτοντας ότι «η ρέγκε πάντα μου ταιριάζει, είναι στο αίμα μου. Έρχομαι με αυτή την κουλτούρα, μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσα και δεν φεύγει από μέσα μου ποτέ. Παρότι έχω εξερευνήσει και άλλα είδη μουσικής ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε κάτι που δεν έχω ολοκληρώσει».

«Η Ριάνα έχει κυριολεκτικά 24 ώρες για να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ ή αλλιώς, αρχίζει το WW3», ανέφερε ένας χρήστης του Twitter μία μέρα πριν την εκπνοή του 2019.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Φοβάμαι να φύγω από το σπίτι ή να κάνω κάτι επί της ουσίας σε περίπτωση που η Ριάνα κυκλοφορήσει το άλμπουμ της, είμαι άρρωστος από αυτό».

«Εντάξει Ριάνα σήμερα είναι η μέρα 31 Δεκεμβρίου 2019. Χρειάζομαι το ρέγκε άλμπουμ της Ριάνα, όπως χρειάζομαι τον αέρα» έγραψε κάποιος άλλος.

Ένας άλλος θαυμαστής απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το κλάμπ της Ριάνα το 2020. «Μια μέρα απομένει ακόμα που θα είμαι θαυμαστής της Ριάνα», έγραψε.

Εν αναμονή λοιπόν για το R9 στη νέα δεκαετία που μόλις ξεκίνησε.

Λ. Παπαθανασίου ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί