Εκλεγμένος Γερουσιαστής του Τέξας με τους Δημοκρατικούς: «Κερδίσαμε τον Γολιάθ»

Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο, που εξελέγη γερουσιαστής στο Τέξας, δήλωσε ικανοποιημένος που ανέτρεψε τον Ρεπουμπλικάνο "Γολιάθ" σε αυτή την παραδοσιακά συντηρητική πολιτεία των ΗΠΑ.

“Σήμερα το βράδυ νικήσαμε τον Γολιάθ”, είπε ο 37χρονος σπουδαστής της πρεσβυτεριανής θεολογίας, ο οποίος επικαλείται συχνά τη Βίβλο, στη διάρκεια ομιλίας του από το Όστιν, πρωτεύουσα του Τέξας, διαβεβαιώνοντας ότι τον στήριξαν οι πολίτες παρά τα εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψαν οι Ρεπουμπλικάνοι και ο πολυδισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ για να προωθήσουν τον αντίπαλό του, τον Κεν Πάξτον.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει μεταφέρει την έδρα των εταιρειών του στο Τέξας τα τελευταία χρόνια, δαπάνησε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τον Πάξτον και είχε ταχθεί δημοσίως κατά του Ταλαρίκο με αναρτήσεις του στο Χ.

Παράλληλα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είχε και την υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε μεταβεί τέσσερις φορές στο Τέξας από τις αρχές Οκτωβρίου.

ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-LUSA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί