ΧΥΜΑ ΟΛΑ! Ουκρανοί σε ΝΑΤΟ: “Εκτελούμε τη δική σας αποστολή και πολεμάμε τους Ρώσους”

Όχι ότι δεν το ξέραμε...

Το Κίεβο επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ στην ευρύτερη σύγκρουση του μπλοκ με τη Μόσχα, δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksii Reznikov.


«Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη» τον Ιούνιο του 2022, «ορίστηκε ξεκάθαρα ότι την επόμενη δεκαετία, η κύρια απειλή για τη συμμαχία θα ήταν η Ρωσική Ομοσπονδία.

Σήμερα η Ουκρανία εξαλείφει αυτήν την απειλή. Εκτελούμε την αποστολή του ΝΑΤΟ σήμερα. Δεν χύνουν το αίμα τους. Γι’ αυτό απαιτείται να μας προμηθεύουν όπλα», είπε ο Ρέζνικοφ σε μια εκρηκτική συνέντευξη στην ουκρανική τηλεόραση.

Ο αξιωματούχος είπε ότι το Κίεβο υπενθυμίζεται συνεχώς από τους «δυτικούς εταίρους» του ότι, «σαν πραγματική ασπίδα, υπερασπίζεται ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, ολόκληρη τη Δύση» από τους Ρώσους, και είπε ότι προσωπικά έλαβε πρόσφατα ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές. και γραπτά μηνύματα από δυτικούς υπουργούς Άμυνας για το σκοπό αυτό.


Ο Ρέζνικοφ εξέφρασε την «απόλυτη» βεβαιότητα για την ενδεχόμενη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι «είναι πεπεισμένος ότι αυτή είναι μια απολύτως ρεαλιστική πιθανότητα».

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί