Νεκρός από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας έπεσε ένας Παλαιστίνιος το Σάββατο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στη Δυτική Όχθη, εκεί όπου βρισκόταν ο δράστης της πρόσφατης θανατηφόρας επίθεσης στο Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, μια στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο στρατόπεδο Τζενίν, που αποτελεί προπύργιο παλαιστινιακών ένοπλων δυνάμεων στα βόρεια της Δυτικής Όχθης.
Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό πως άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια των επεισοδίων.
Η επιδρομή του Σαββάτου στον καταυλισμό έγινε μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι σκότωσε τον 28χρονο που πυροβόλησε την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ, σκοτώνοντας τρεις Ισραηλινούς και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους.
Μετά την επίθεση στο Τελ Αβίβ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ έδωσε στις υπηρεσίες ασφαλείας «πλήρη ελευθερία» να περιορίσουν το κύμα βίας που μαίνεται από τις 22 Μαρτίου.
(protothema. gr / photo: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Tornado-C: Ρωσική «φωτιά» κατά του Ουκρανονάτο, video
- Τρίκαλα – 8ο Meteora Trail Run: Στις 21 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπά στα Μετέωρα
- Champions League: Πρεμιέρα της νέας σεζόν με «βροχή» από γκολ
- Ήρωας πελάτης μίνι μάρκετ έβγαλε νοκ άουτ ένοπλους ληστές, video
- Η υπηρεσία του συντονιστή του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη μεταφέρθηκε
- Δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να σταματήσει κόσμο στη Νέα Υόρκη…αλλά δεν πήγε καλά, vid
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 11χρονης
- Σοκ στην Πέλλα: 73χρονος κακοποίησε μέχρι θανάτου γάτα – Οδηγείται στον εισαγγελέα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο για παράνομη υλοτομία στο δάσος της Αρέθουσας
- Έξαλλος ο Νετανιάχου: Αν βλάψουν μία τρίχα από το κεφάλι έστω και ενός ομήρου, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της ζωής τους
Κύρια Θέματα

















