Ισχυρός Σεισμός στην Τουρκία, έγινε αισθητός σε Λέσβο και Χίο – Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ

Ήταν επιφανειακός και είχε βάθος μόλις 10 χλμ. Σεισμός στην Τουρκία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Το επίκεντρο εντοπίζεται 68 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο το μέγεθος του σεισμού υπολογίζεται στα 5,6 Ρίχτερ, ενώ εκτιμά ότι το εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση. 5⃣3⃣ Σεισμός ML […]

Ήταν επιφανειακός και είχε βάθος μόλις 10 χλμ.

Σεισμός στην Τουρκία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Το επίκεντρο εντοπίζεται 68 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο το μέγεθος του σεισμού υπολογίζεται στα 5,6 Ρίχτερ, ενώ εκτιμά ότι το εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση.

Στις 14 Ιουνίου είχε σημειωθεί σεισμός στην ανατολική Τουρκία με τουλάχιστον 18 τραυματίες και ήταν μεγέθους 5,7 Ρίχτερ.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 9 χιλιόμετρα από την πόλη Gölmarmara, 38 χιλιόμετρα από την Μανίσα, και 115 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της Μυτιλήνης, ενώ έγινε αισθητός και σε Λέσβο και Χίο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον σεισμό:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί