Το “Dali”, ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με μήκος 300 μέτρων, προσέκρουσε στις 26 Μαρτίου σε έναν πυλώνα της γέφυρας Φράνσις Σκοτ Κι της Βαλτιμόρης, προκαλώντας την κατάρρευσή της.
Έξι εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες επισκευής στο οδόστρωμα της γέφυρας η οποία χτυπήθηκε από το πλοίο θεωρήθηκαν αγνοούμενοι. Δύο άλλοι είχαν διασωθεί.
Το θύμα, το πτώμα που όποιου εντοπίστηκε χθες, ταυτοποιήθηκε από τις αρχές ως ο Χοσέ Μινόρ Λόπεζ, ένας 37χρονος εργάτης από τη Βαλτιμόρη.
«Σήμερα, ανασύρθηκε ο Χοσέ Μινόρ Λόπεζ, έκτο και τελευταίο θύμα που αγνοείτο», ανέφερε στην πλατφόρμα Χ ο δήμαρχος της Βαλτιμόρης Μπράντον Μ. Σκοτ.
Οι εργασίες για το πλήρες εκ νέου άνοιγμα του καναλιού θα συνεχιστούν «ενώ κλείνουμε το κεφάλαιο αυτής της προσπάθειας (ανάσυρσης)», δήλωσε ο Μ. Σκοτ.
Η κατάρρευση της γέφυρας οδήγησε σε μερικό αποκλεισμό των θαλάσσιων μεταφορών σε ένα από τα πιο δραστήρια λιμάνια της χώρας.
Το FBI και το εθνικό συμβούλιο για την ασφάλεια των μεταφορών άνοιξε έρευνα για το δυστύχημα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στην Κένυα: Συντριβή μικρού αεροσκάφους με 12 επιβαίνοντες – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Άνοιξε ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» – Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων
- Άνδρες αγωνίζονται να σώσουν μια κόμπρα κοντά στον Γάγγη σε viral βίντεο
- Η ανάρτηση του Γ. Κεφαλογιάννη για την 28η Οκτωβρίου:
- «Νταντά Γάμου» κερδίζει τρελά λεφτά στη Νέα Υόρκη! Η νέα τάση, vid
- Μήνυμα Τσιάρα από Λουξεμβούργο: Ευρώπη της συνοχής, της ανθεκτικότητας και της δίκαιης στήριξης των αγροτών
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ως…Master Chief σε νέα φωτό του Λευκού Οίκου!
- Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
- 28η Οκτωβρίου: “Προσπαθούσαμε να προφυλαχθούμε από τους βομβαρδισμούς” – Οι πρώτες ημέρες του πολέμου
- Σε εξέλιξη η παρέλαση της Θεσσαλονίκης: Οι πρώτες εικόνες και τα νέα συστήματα, video









