Η υποψηφιότητα Μπάιντεν δεν φαίνεται να ενθουσιάζει τους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους τόσο λόγω της ηλικίας του αλλά και αμφιβολιών για την πνευματική διαύγεια, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο νυν πρόεδρος έχει υποπέσει σε… γκάφες.
Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και φιγουράρει πρώτος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τον προεδρικό θώκο.
Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έχει μεγάλη δυναμική στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών ωστόσο μέχρι τώρα, δεν φαίνεται «ζεστή» στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει το χρίσμα τους και φυσικά την προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα με δήλωσή της στο NBC, η διευθύντρια επικοινωνίας του γραφείου της Μισέλ Ομπάμα, Κρίσταλ Κάρσον ανέφερε ότι: «Όπως έχει εκφράσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ, δεν θα είναι υποψήφια για την Προεδρία. Η κυρία Ομπάμα υποστηρίζει την εκστρατεία επανεκλογής του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις».
Βαρύ το κλίμα για Μπάιντεν – Αν αποχωρήσει, η Μισέλ Ομπάμα προηγείται στις δημοσκοπήσεις, μπροστά από Χέλι και Χίλαρι Κλίντον
Ολοένα και αυξάνονται οι ανησυχίες για την προχωρημένη ηλικία του 81χρονου Μπάιντεν που έχουν πυροδοτήσει εικασίες περί αντικατάστασής του από άλλον Δημοκρατικό προεδρικό υποψήφιο. Σε δημοσκόπηση της Rasmussen Reports, σχεδόν το 48% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών είπαν ότι συμφωνούν να βρει το κόμμα έναν άλλο υποψήφιο στη θέση του Μπάιντεν, έναντι 38% που εξέφρασε αντίθετη γνώμη. Πάντως σε περίπτωση που αποχωρήσει για λόγους υγείας από την κούρσα , η Μισέλ Ομπάμα προηγείται με 20% στην προτίμησή τους μπροστά από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις (15%), την πρώην ΥΠ ΕΞ της χώρας, Χίλαρι Κλίντον (12%).
(με πληροφορίες από ethnos. gr/ photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AP POOL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν: Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
- Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα” με εντολή της ΕΛΑΣ
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
- Κίνα: Ο κόσμος βρίσκεται σε σταυροδρόμι ανάμεσα στην ειρήνη και τον πόλεμο
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
- Οι Ρώσοι διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών στο Γιαμπόλ
- Χειροπέδες σε 25χρονο για εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών με υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ
