Ο 64χρονος κατηγορήθηκε για επίθεση δεύτερου βαθμού μετά τον πυροβολισμό στο Λούισβιλ το Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο σπίτι τους στο Λούισβιλ όταν ο 64χρονος ο ανακάλυψε ότι είχε φαγωθεί το αγαπημένο του φαγητό.
Στη συνέχεια, πήρε ένα πιστόλι, το οποίο χρησιμοποίησε για να πυροβολήσει τον συγκάτοικο στους γλουτούς καθώς εκείνος προσπαθούσε να φύγει, σύμφωνα με την αστυνομία.
Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι φώναξε, “Μην πυροβολείς” αλλά ο συγκάτοικος του τελικά τον πυροβόλησε. Απομακρύνθηκε τραυματισμένος λίγα τετράγωνα από το σπίτι για να πάρει βοήθεια και μετά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λούισβιλ.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα του Μετρό του Λούισβιλ τέσσερις ώρες μετά τον πυροβολισμό και κατηγορήθηκε για κακούργημα.
Του απαγορεύτηκε να έχει οποιαδήποτε επαφή με το θύμα ή να κατέχει όπλα και η εγγύησή του ορίστηκε στα 7.500 δολάρια, ενώ δήλωσε αθώος.
(photo: freepik)









