Η Emirates μας δείχνει πως θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια μετά τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού από τον κίνδυνο του κορωνοϊού, θα εφαρμόσει η Emirates. Μερικά από αυτά θα αφορούν, κενές θέσεις μεταξύ μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειών, ενώ δεν θα επιτρέπονται αποσκευές καμπίνας σε πτήσεις, με σκοπό να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού. From personal protective equipment (PPE) for cabin crew […]

Νέα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού από τον κίνδυνο του κορωνοϊού, θα εφαρμόσει η Emirates.

Μερικά από αυτά θα αφορούν, κενές θέσεις μεταξύ μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειών, ενώ δεν θα επιτρέπονται αποσκευές καμπίνας σε πτήσεις, με σκοπό να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η αεροπορική εταιρία που έχει έδρα της το Ντουμπάι δήλωσε:

«Η Emirates παίρνει μέτρα εκ των προτέρων με κενές θέσεις μεταξύ των μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειακών γκρουπ για την τήρηση των πρωτοκόλλων φυσικής απόστασης».

Η Emirates ξεκίνησε σταδιακά, μετά την καθήλωση των αεροσκαφών της, τις εργασίες της κι άρχισε να κάνει τεστ στους επιβάτες, πριν ταξιδέψουν εκτός Ντουμπάι.

Μεταξύ των άλλων μέτρων περιλαμβάνονται:

  • Όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους, οι εργαζόμενοι στις αναχωρήσεις αλλά και το προσωπικό εδάφους που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους επιβάτες θα φορούν πλέον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό
  • Ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός που θα περιλαμβάνει: προστατευτικές στολές μιας χρήσης πάνω από τις στολές τους και προστατευτικό κάλυμμα ασφαλείας, εκτός από μάσκες και γάντια.
  • Περιοδικά και άλλο έντυπο υλικό ανάγνωσης, δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμα
  • Τα είδη μεταφοράς που επιτρέπονται μέσα στην καμπίνα στο χώρο επιβατών θα περιορίζονται σε φορητό υπολογιστή, τσάντα, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη.
  • Όλα τα αντικείμενα θα πρέπει να τσεκάρονται
  • Οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού τους από το check-in μέχρι την αποβίβαση.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί