«Πρώτα είναι απαραίτητο να νικήσουμε την Ρωσία και μετά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε η αγεωγράφητη υπουργός Εξωτερικών στην Βρετανία, Lizz Truss.
Είναι απίστευτο πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν οριστεί σε σημαντικές και καίριες θέσεις, οδηγώντας τις χώρες τους και ολόκληρη την Ευρώπη στην καταστροφή απέναντι στην Ρωσία.
Όλοι οι σοβαροί ανώτατοι στρατιωτικοί, ακόμα και από τις ΗΠΑ έχουν παραδεχτεί πως ο πόλεμος έχει τελειώσει στην Ουκρανία με ΝΙΚΗ της Ρωσίας και απλά οι Ρώσοι εκκαθαρίζουν τα εδάφη που θα προσαρτήσουν στην Ομοσπονδία τους.
Απλά οι Βρετανοί και τα αφεντικά τους θέλουν να σκοτωθεί μέχρι και ο τελευταίος Ουκρανός, όπως δημοσίως έχει γίνει παραδεκτό!
«Αυτός είναι ο λόγος που σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης θέλει να δει την Βρετανία ως το πρώτο υποθαλάσσιο κράτος στην ιστορία», σχολιάζουν οι Ρώσοι και δεν έχουν άδικο!
«Χωρίς αθώους ανθρώπους φυσικά, ακόμα κι αν το Ηνωμένο Βασίλειο δεν νοιάζεται για αθώους ανθρώπους εδώ και αιώνες», συμπληρώνουν!
Δείτε το απίστευτο βίντεο:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»
- Ο Σουηδός που χορεύει “Στης Πάργας τον ανήφορο” και απορεί με τα ελληνικά διόδια! vid
- Απίθανος Τζόκοβιτς: Εντυπωσιάστηκε από Ελληνίδα που του μίλησε σέρβικα! vid
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα