Γαλλίδα τράβηξε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα της Ινδίας και συνελήφθη

Στη σύλληψη μιας Γαλλίδας, η οποία τράβηξε γυμνή ένα βίντεο πάνω σε γέφυρα του ποταμού Γάγγη που οι Ινδοί θεωρούν ιερή, προχώρησαν οι Αρχές της χώρας.

Η Γαλλίδα, της οποίας μόνο το μικρό όνομα έχει γίνει γνωστό (Μαρί – Ελέν), προσήχθη στις 27 Αυγούστου από την αστυνομία της πόλης στο βόρειο ινδικό κρατίδιο της Ουταρανχάλ.

Η ιερή γέφυρα Lakshman Jhula βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα βόρια της πόλης του Ρίσικες που βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στη βόρεια Ινδία, είναι τόπος προσκυνήματος και θεωρείται ως μία από τις ιερότερες πόλεις για τους ινδουιστές.

Πλέον η γυναίκα, η οποία δημοσίευσε το βίντεό της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και τριών χρόνων, εάν κριθεί ένοχη.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι το βίντεο δημιουργήθηκε για την προώθηση της επιχείρησης κοσμημάτων και ότι δεν γνώριζε ότι η πράξη της ήταν παράνομη.

«Λυπάμαι που οι πράξεις μου πλήγωσαν την τοπική κοινότητα», πρόσθεσε.

«Δεν είχε επίγνωση των πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων».

«Ίσως στη Γαλλία να μην θεωρούνται απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Το Ρίσικες ωστόσο είναι ιερός τόπος και η Lakshman Jhula είναι το μέρος από το οποίο οι (Ινδουιστές θεοί) Ραμ, αδελφός του Λάκχμαν, και η σύζυγός του Σίτα διέσχισαν τον Γάγγη» δήλωσε ο RK Saklani, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα.

Η Γαλλίδα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Η εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να καθυστερήσει μήνες.

cnn/ photo unsplash

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί