Ρώσοι: Ξεμένουμε από επιλογές – Είμαστε έτοιμοι για έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο

Κουραστήκατε μήπως;; Ακόμα δεν «άναψε» το...«παγκόσμιο γλέντι»!

Με τις «Δυνάμεις του Άξονα» (την συμμαχία χωρών γύρω από την χιτλερική Γερμανία στον Β’Π.Π.) παρομοίασε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ το ΝΑΤΟ σήμερα.

Αφορμή ήταν η απίστευτη κίνηση του καναδικού Κοινοβουλίου, ενώπιον του Ουκρανού προέδρου, να τιμήσει έναν υπερήλικα Ουκρανοκαναδό που είχε πολεμήσει στο πλευρό των ναζιστών κατά των Σοβιετικών.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τέτοιο σάλο που ανάγκασε μέχρι και τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, σε δημόσια απολογία (Δείτε ΕΔΩ).

Ο Μεντβέντεφ επομένως απαρίθμησε τρία γεγονότα των τελευταίων ημερών που αφορούν τη γενικότερη εχθρότητα προς τη Ρωσία, γράφοντας τα εξής:

  1. Με επικεφαλής τον αξιαγάπητο εκφυλισμένο πρωθυπουργό Τριντό, τα ζώα του Καναδά συναδελφώνονται με ναζί στο κοινοβούλιο τους.
  2. Τα άρματα μάχης Abrams από τα οπλοστάσια του ΝΑΤΟ παραδίδονται στην Ουκρανία.
  3. Οι αρχές του Κιέβου έχουν λάβει υποσχέσεις για παροχή πυραύλων ATACMS μεγάλου βεληνεκούς.

Η Ρωσία φαίνεται να μένει με όλο και λιγότερες επιλογές εκτός από την απευθείας σύγκρουση με το ΝΑΤΟ, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα ανοιχτά φασιστικό μπλοκ όπως ο Άξονας του Χίτλερ, απλώς μεγαλύτερο. Είμαστε έτοιμοι, παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί με πολύ μεγαλύτερο κόστος για την ανθρωπότητα, από το 1945…».

Θυμίζουμε πως η Ρωσία του Πούτιν έχει ως κύρια προτεραιότητα τη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, παρόλο που η ρωσική αμυντική βιομηχανία δουλεύει τριπλοβάρδιες για να αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ που της έχει κηρύξει τον πόλεμο!!

Τώρα όμως οι ίδιοι οι Ρώσοι ομολογούν πως τα περιθώρια ελιγμών στενεύουν…

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί