• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν μπορούν να «ρίξουν» το «τείχος» της Ρωσίας – Τι συνέβη στις 26. Μαΐου, στο βάθος μόνο πόλεμος! vid

Δεν μπορούν να «ρίξουν» το «τείχος» της Ρωσίας – Τι συνέβη στις 26. Μαΐου, στο βάθος μόνο πόλεμος! vid

Οι τελευταίες εξελίξεις...

Νομικές πιέσεις στις δυτικές εταιρείες πετρελαίου, θα τις αναγκάσουν να λάβουν πιο συγκεκριμένα και προληπτικά μέτρα για την μείωση των εκπομπών… αερίων του θερμοκηπίου, όπως ζητά η Ατζέντα 2030.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Stratfor, σε πρόσφατο άρθρο, αυτό θα γίνει ακόμα και αν μειώνει την κερδοφορία των επιχειρήσεων βραχυπρόθεσμα, προκαλώντας συνθήκες κραχ στον πλανήτη.

Όπως αναφέρεται, η εν λόγω τάση θα ενισχύσει τη μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενισχύοντας τις επενδύσεις σε τεχνολογίες ουδέτερου άνθρακα, ενώ θα επιταχύνει την δημιουργία χρηματοοικονομικών εργαλείων που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να αντισταθμίσουν δήθεν τις εκπομπές.

Ημερομηνία «σταθμός» σε αυτή την εξέλιξη ήταν η 26η Μαΐου, καθώς, εκείνη την ημέρα, οι τρεις μεγαλύτερες δυτικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου έχασαν όλες τις νομικές υποθέσεις και τώρα αναμένεται να τους επιβληθεί άλλη πολιτική σε σχέση με τα ορυκτά καύσιμα, την αξιοποίηση των οποίων οι διεθνιστές θέλουν να εξαφανίσουν, φτωχοποιώντας των πλανήτη.

Συγκεκριμένα, ολλανδικά δικαστήρια έκριναν ότι η Shell ήταν εν μέρει υπεύθυνη για την κλιματική αλλαγή και διέταξε τον όμιλο Shell, μαζί με τους προμηθευτές και τους πελάτες του, να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 45% έως το 2030 από τα επίπεδα του 2019 μέσω αλλαγή στην εταιρική πολιτική του ομίλου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η διεθνιστική τάξη πραγμάτων είναι σε θέση να βάλει χέρι σε δυτικές εταιρείες, ανά πάσα στιγμή, επιφέροντας κραχ και ακραία φτώχεια στον πλανήτη, καθώς η ενεργειακή πολιτική εξασφαλίζει άνεση και οικονομική ευημερία στις χώρες.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να ισχύσει με την Ρωσία.

Οι Ρώσοι, όχι απλά δεν πτοούνται από αυτές τις αποφάσεις, αλλά προχωρούν στην κατασκευή του αγωγού Nord Stream II.

Ο πρόεδρος των Ρώσων, Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε, πριν μία εβδομάδα, την ολοκλήρωση της διασύνδεσης από την Ρωσίας ως την Γερμανία, του πρώτου επιπέδου του αγωγού Nord Stream II την Παρασκευή, στην ετήσια ομιλία του προς τη Ρωσική επιχειρηματική ελίτ στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η προμήθεια φυσικού αερίου θα μπορούσε να ξεκινήσει σε 10 ημέρες.

Κάτω δεξιά ενεργοποιούνται αγγλικοί υπότιτλοι:

Τα θα γίνει λοιπόν; Η Δύση θα φτωχοποιηθεί και η Ανατολή θα γίνει πλούσια, καθώς πέραν της Ρωσίας, Κίνα και Ινδία έχουν μπει δυναμικά στα γεωπολιτικά παιχνίδια;;;

Έτσι όμως παγκόσμια ενιαία κυβέρνηση «ίσων» κρατών δύσκολα θα επιτευχθεί.

Είτε η Δύση θα πρέπει να αναθεωρήσει και να ξεκινήσει εκ νέου την οικονομική ανάπτυξή της, κάτι που επεδίωκε να κάνει ο Τραμπ, είτε η Ρωσία και οι άλλες χώρες θα πρέπει να πέσουν στο επίπεδο της κλιματικά ουδέτερης Ευρώπης.

Αν η Μόσχα δεν το δεχτεί (το πιο πιθανό), τότε ο μόνος τρόπος να φτωχοποιηθεί είναι η πολιτική ανατροπή του Πούτιν, ο οποίος θα εκλέγεται μέχρι το 2035, ή μία πολεμική σύγκρουση, η οποία, από την άλλη, δεν θα μπορέσει να παραμείνει σε ελεγχόμενα πλαίσια λόγω της πυρηνικής δυναμικής της «Αρκούδας».

Δεν είναι τυχαία τα πρόσφατα λόγια του Πούτιν πως οι διεθνιστές των ΗΠΑ ακολουθούν τα βήματα της Σοβιετικής Ένωσης: