Προειδοποίηση προς τα κράτη της νοτιοανατολικής Ασίας και ιδίως στους Φιλιππινέζους πως «οι ΗΠΑ ψάχνουν για την… επόμενη Ουκρανία κοντά στα εδάφη τους», απηύθυνε ο Scott Ritter, ο Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.
Αυτή τη φορά οι ΗΠΑ, θέλοντας εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουν κράτη όπως η Ταϊβάν ή οι Φιλιππίνες, αποσκοπούν σε μία διαμάχη με την Κίνα δια… αντιπροσώπων, ακριβώς με την ίδια μέθοδο με την οποία διεξάγουν τον πόλεμο της Ουκρανίας, χτυπώντας ουσιαστικά τους Ρώσους.
Ο Αμερικανός πρώην αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ήταν κάθετος πάνω στο ζήτημα:
«Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πολεμήσουν και να εμπλακούν με την Κίνα. Δεν θα νικήσουμε! Δεν είμαστε σε θέση να νικήσουμε τους Κινέζους!
Το ξέρουμε αυτό και παρόλα αυτά χρησιμοποιούμε τις Φιλιππίνες προκειμένου να δημιουργήσουμε τις συνθήκες σύγκρουσης με τους Κινέζους! Σας παρακαλώ, καταλάβετε πως αυτό για τους Φιλιππινέζους αποτελεί μία καταστροφή!
Πιστεύετε ότι η Αμερική (σ.σ. οι ΗΠΑ δηλαδή) είναι φίλη σας; Το ίδιο πίστευε και ο λαός της Ουκρανίας και τώρα πεθαίνει κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους τους να πεθάνουν σε τόσο μεγάλους αριθμούς.
Οι Ουκρανοί έχουν εκτοπιστεί κατά δεκάδες εκατομμύρια. Οι ΗΠΑ ποτέ δεν ήταν φίλοι με τους Ουκρανούς όπως δεν είναι φίλοι με τους Φιλιππινέζους»:
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θα έχουμε νέα πτώση διεθνιστικής κυβέρνησης στην «καρδιά» της Ευρώπης;
- Χρήματα από την Ρωσία ή από τους φορολογούμενους θέλουν οι διεθνιστές της Ευρώπης
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









