• Αρχική
  • Άρθρα
  • Φρίκη: Τη συνόδευε ο καλύτερος φίλος της για ασφάλεια κι αυτός τη βίασε και τη δολοφόνησε

Φρίκη: Τη συνόδευε ο καλύτερος φίλος της για ασφάλεια κι αυτός τη βίασε και τη δολοφόνησε

Τραγικό τέλος βρήκε 20χρονο κορίτσι από τον κολλητό παιδικό της φίλο.

Μεγάλωσαν μαζί από παιδιά και ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Όμως του εμπιστεύτηκε τη ζωή της κι εκείνος βρήκε ευκαιρία να τη βιάσει και να τη δολοφονήσει.

Αδιανόητα είναι αυτά που έκανε ένας 20χρονος στη Μεγάλη Βρετανία.

Θύμα είναι η Keeley Bunker, η οποία ήταν και κολλητή του φίλη. Το άτυχο κορίτσι γιόρτασε το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου τα γενέθλιά του. Όμως η γιορτή τελείωσε αργά και ο κολλητός της, Wesley Streete, προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της.

Το επόμενο πρωί η Keeley είχε ραντεβού για συνέντευξη σε μια δουλειά, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι Αρχές και η οικογένειά της ξεκίνησαν την αναζήτηση, η οποία οδήγησε σε μια λίμνη. Το άψυχο σώμα της Keeley βρισκόταν ημίγυμνο εκεί, με αρκετά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.

Η φρίκη ζωντάνεψε ξανά στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ. Η κυνική ομολογία του δράστη σόκαρε τους δικαστές, όμως ο Streete δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήταν… μεθυσμένος!

To σχέδιο του Streete ήταν να οδηγήσει την κοπέλα σπίτι του, και εκεί να τη βιάσει. Όμως η Keeley ήθελε να πάει στο σπίτι της να ξαπλώσει. Τότε το σχέδιο του Streete άλλαξε.

Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε το κεφάλι και την στραγγάλισε. Ο 20χρονος τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

με πληροφορίες από newsbomb.gr / photo video screenshot