Φρίκη στην Ιντιάνα! Μητέρα σκότωσε τον 5χρονο γιο της και τον έβαλε μέσα σε βαλίτσα

Μια μητέρα που φέρεται να σκότωσε τον 5χρονο γιο της και μετά έβαλε το πτώμα του σε μια βαλίτσα – πιστεύοντας ότι το αγόρι ήταν δαιμονισμένο – συνελήφθη την Πέμπτη στην Ιντιάνα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια.

Η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη, ανακοίνωσε η Πολιτειακή Αστυνομία της Ιντιάνα.

«Είναι ακόμα μια σκοτεινή μέρα, αλλά είμαστε πολύ, πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που έχουμε στα χέρια μας τους δράστες σε αυτήν την τραγική υπόθεση δολοφονίας, ώστε η έρευνα να προχωρήσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Stephen Wheeles, σύμφωνα με το Fox 5 Vegas.

Η φερόμενη ως δολοφόνος μητέρα, για την οποία είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό από τον Απρίλιο του 2022, κρατείται σε φυλακή της Καλιφόρνια καθώς αναμένεται η έκδοσή της στην Ιντιάνα.

Η γυναίκα σκότωσε τον γιο της, στο σπίτι της στην περιοχή Λούισβιλ και βοηθήθηκε από μια άλλη γυναίκα, για να απαλλαγεί από το σώμα του στην «πολύ δασώδη περιοχή» της αγροτικής κομητείας της Ουάσιγκτον.

Πίστευε ότι ο γιος της χρειαζόταν εξορκισμό
Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε σε μια βαλίτσα με έντονα χρώματα με γραμμένο το «Welcome to Fabulous Las Vegas Nevada» από έναν κυνηγό μανιταριών στις 16 Απριλίου 2022. Οι ερευνητές χρειάστηκαν σχεδόν έξι μήνες για να αναγνωρίσουν το αγόρι. Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε καθαρός και ντυμένος και πως ήταν ήδη νεκρός όταν τον έβαλαν στη βαλίτσα.

Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψη της μητέρας τον Οκτώβριο του 2022, με την κατηγορία της δολοφονίας, παραμέλησης εξαρτώμενου μέλους με αποτέλεσμα τον θάνατό του και παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Πριν από τον θάνατο του αγοριού, η μητέρα φέρεται να είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατηγορώντας τον γιο της ότι είναι δαιμονισμένος και χρειαζόταν εξορκισμό.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί