Φρίκη στην Ινδία: Έξι άνθρωποι αποκεφαλίστηκαν από χαρταετό – Ανάμεσά τους 2 παιδιά

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σε φεστιβάλ στην Ινδία, όταν ο λαιμός τους κόπηκε από σχοινί χαρταετού.

Παράλληλα, σχεδόν 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης από κοψίματα και πτώσεις, ενώ πετούσαν χαρταετούς στο φεστιβάλ Uttarayan στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα έξι θύματα, μεταξύ των οποίων δύο κορίτσια ηλικίας 2 και 3 ετών καθώς και ένα αγόρι 7 ετών, πέθαναν αφού οι χαρταετοί μπλέχτηκαν γύρω από τον λαιμό τους και τους τον έκοψαν, όπως μεταδίδει η DailyMail.

Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο εν λόγω φεστιβάλ που έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο, με πολλούς από αυτούς να διαγωνίζονται στο πέταγμα χαρταετού, όπως ορίζει το έθιμο.


Στόχος του συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι να κόψουν άλλους χαρταετούς με σπάγκο χαρταετού κατά τη διάρκεια αερομαχίας. Αυτό όμως μπορεί να αποβεί θανατηφόρο για τους θεατές και τους διαγωνιζόμενους, καθώς το κορδόνι είναι ενισχυμένο με μέταλλο ή με γυάλινη σκόνη, καθιστώντας το αρκετά αιχμηρό ώστε να κόβει το ανθρώπινο δέρμα ή ακόμη και ηλεκτρικά καλώδια.

Ελεύθερος Τύπος, Pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί