Φρίκη στην Αυστραλία: Έφηβος κατέληξε μετά από επίθεση καρχαρία – Έκανε κύκλους ενώ έβγαζαν τον 15χρονο από το νερό

Ο ταλαντούχος 15χρονος σέρφερ, Khai Cowley, σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία σε μια απομακρυσμένη παραλία στη Νότια Αυστραλία. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του έντρομου πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν στην ακτή.

Ο έφηβος πέθανε αφού ο λευκός καρχαρίας τον δάγκωσε στο πόδι. Ανασύρθηκε από το νερό κοντά στην παραλία Ethel στο Εθνικό Πάρκο Innes, στη χερσόνησο Yorke της Νότιας Αυστραλίας, περίπου στις 13:30 την Πέμπτη (28/12).

Μάρτυρες είπαν ότι η επίθεση έγινε μπροστά στον τρομοκρατημένο πατέρα του. Γιος και πατέρας είχαν ταξιδέψει για να φτάσουν στην παραλία, καθώς το σπίτι τους βρίσκεται τέσσερις ώρες μακριά στο Seaford, νότια της Αδελαΐδας. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο Khai – που κατατάχθηκε στην 146η θέση των σέρφερ κάτω των 18 ετών στην Αυστραλία – είχε ονομαστεί ο «πιο εξαιρετικός grom» από την τοπική του λέσχη surf Seaview Road Board Riders.

«Ο καρχαρίας έκανε κύκλους καθώς ο άνδρας έβγαλε το αγόρι από το νερό. Υπήρχε πολύ αίμα»
«Ο καρχαρίας του πήρε το πόδι και έτσι ένας άλλος ντόπιος έτρεξε, πήδηξε πάνω στη σανίδα του και κωπηλάτησε μέχρι εκεί για να τον βοηθήσει», ανέφερε ένας ντόπιος στο Adelaide Advertiser.

«Ο καρχαρίας έκανε κύκλους καθώς ο τύπος έβγαλε το αγόρι από το νερό. Υπήρχε πολύ αίμα. Τον έφερε στην ακτή, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ αργά μέχρι τότε» συμπλήρωσε. Οι διασώστες προσπάθησαν απεγνωσμένα να σώσουν τον έφηβο, όμως τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.

Οι φίλοι απέτισαν φόρο τιμής στον νεαρό στο διαδίκτυο, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πέταξε ψηλά Kai – πολλή αγάπη και λείπεις ήδη».

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί