Φρίκη στη Βραζιλία: 13χρονο κορίτσι βοήθησε τον φίλο της να κατακρεουργήσει τη μητέρα της

Ένα 13χρονο κορίτσι ομολόγησε ότι βοήθησε τον φίλο της να σκοτώσει τη μαμά της πριν βάλει το σώμα της σε ένα ψυγείο.

Η τρομακτική δολοφονία ήρθε αφού η μητέρα, προσπάθησε να εμποδίσει το ζευγάρι να μετακομίσει μαζί. Η έφηβη κόρη είπε στην αστυνομία ότι κράτησε τη μαμά της, ενώ ο 22χρονος σύντροφός της τη μαχαίρωσε αφού τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά.

Στη συνέχεια έστειλε μηνύματα στους συναδέλφους της μαμάς της λέγοντας ότι ήταν άρρωστη για να σταματήσουν να ανησυχούν για το πού βρίσκεται. Αλλά ένας οδηγός βαν σήμανε συναγερμός όταν ο πατέρας του φερόμενου ως δολοφόνου τον προσέλαβε να μετακινήσει το ψυγείο τέσσερις μέρες αργότερα και να το πετάξει στο δάσος – λέγοντάς του ότι απλώς πετούσε παλιές οικιακές συσκευές έξω.


Το πτώμα της βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία μέσα στο ψυγείο. Το έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στο Maceio, την πρωτεύουσα και τη μεγαλύτερη πόλη της βραζιλιάνικης παράκτιας πολιτείας Alagoas. Η αστυνομία είπε ότι η έφηβη κόρη της γυναίκας, ομολόγησε τη δολοφονία την Τρίτη και ότι βοήθησε τον φίλο της να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος.


Ο αρχηγός της αστυνομίας Τιάγκο Πράδο αποκάλυψε ότι ο φίλος είχε επίσης ομολογήσει και είπε ότι η κόρη του θύματος «κράτησε τα χέρια της και του έδωσε το μαχαίρι πριν τη μαχαιρώσει στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος». Είπε για τις ομολογίες τους: «Δεν εντοπίσαμε τύψεις ούτε είδαμε δάκρυα. Η κόρη έστειλε μηνύματα στους συναδέλφους της μητέρας της λέγοντας ότι δεν θα πήγαινε στη δουλειά γιατί ένιωθε αδιαθεσία και πήγαινε στο γιατρό».

Ο φερόμενος δολοφόνος εν τω μεταξύ έχει περιγραφεί ως χρήστης ναρκωτικών και ότι η μητέρα είχε απαγορεύσει την είσοδο του στο σπίτι της. Η αστυνομία λέει ότι πιστεύει ότι ο καυγάς ξεκίνησε επειδή η κόρη της της είχε πει ότι σχεδίαζε να φύγει και να πάει να ζήσει με τον φίλο της. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, το θύμα είχε μαχαιρωθεί περισσότερες από 20 φορές. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV Pajucara, ο κ. Πράδο είπε: «Αρχικά ο φίλος ισχυριζόταν ότι ήταν αυτοάμυνα, αλλά η ιστορία του κατέρρευσε λόγω του αριθμού των χτυπημάτων που δέχτηκε το θύμα».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί