Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Πομπέο θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο Fox News και στο Fox Business Network τόσο σε πρωινές εκπομπές, όσο και σε εκπομπές prime time. Η πρώτη του εμφάνιση στον αέρα ως σχολιαστής θα είναι η Παρασκευή στο “Fox & Friends”.
Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του θα μπορούσε να ωφελήσει τον Πομπέο, συνδέοντας το πρώην μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Τραμπ με το κοινό του Fox. Ο Πομπέο θεωρείται από πολλούς ως πιθανός προεδρικός υποψήφιος το 2024.
«Ως τώρα πρώην διπλωμάτης και μέλος του Κογκρέσου, και σε αυτόν τον νέο ρόλο στα FOX News Media, σκοπεύω να δώσω στους θεατές μια ειλικρινή, ψύχραιμη ματιά στις γεωπολιτικές και τις διεθνείς σχέσεις καθώς και στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν στο πλαίσιο του «η Αμερική Πρώτα» που βοήθησαν στη χάραξη της πορείας για μια άνευ προηγουμένου Αμερικανική ευημερία και ασφάλεια », δήλωσε ο Πομπέο.
Το Fox προσέλαβε πρόσφατα και άλλους εμπλεκόμενους με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ως συνεργάτες, όπως η Kayleigh McEnany και της η νύφη του Τραμπ, Lara Trump.
vradini/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοί θα έχουν έως και 50% έκπτωση στα εισιτήρια την περίοδο της Λαμπρής
- Ουκρανικό drone με κεφαλή συνετρίβη σε φινλανδικό έδαφος
- Ε.Ε. για Χούθι: Μεγάλος κίνδυνος να εμπλέξουν την Υεμένη στον πόλεμο
- Βελιγράδι: Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας
- Με πύραυλο του Μασκ εκτοξεύτηκαν οι ελληνικοί νανοδορυφόροι – Vid
- Η στιγμή της ιρανικής επίθεσης σε διυλιστήρια στο Ισραήλ, vid
- Δένδιας: Ούτε η ασφάλεια ούτε η ειρήνη είναι πλέον δεδομένες
- Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον πληθωρισμό
- Υπόθεση Γ. Παναγόπουλου: Περαιτέρω έρευνα ζητά η Εισαγγελία Εφετών, αρνήθηκε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας
- ΔΕΔΔΗΕ: Από την 1η Απριλίου το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης









