Έξαλλη η Ελισάβετ! Τι τους ζήτησε κι έγινε Επανάσταση στο παλάτι;

Εξοργισμένη φέρεται να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς έγινε κανονική επανάσταση από το προσωπικό στο Παλάτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν τους ζητήθηκε να μείνουν μαζί της στην απομόνωση λόγω κορωνοϊού και μακριά από τις οικογένειές τους για διάστημα 4 εβδομάδων τα Χριστούγεννα.

Αυτό που ζητήθηκε από την ομάδα των 20 υπαλλήλων ήταν να μείνουν μαζί της στο Νόρφολκ χωρίς τις οικογένειές τους στην διάρκεια των γιορτών.

Όμως, εκείνοι αντέδρασαν έντονα, καθώς δεν θέλουν με τίποτα να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους 4 εβδομάδες τα Χριστούγεννα.

Κι αυτό, γιατί λόγω των αυξημένων μέτρων για τον κορωνοϊό το προσωπικό που περιβάλλει την 94χρονη Βασίλισσα, αλλά και τον 99χρονο σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια «φούσκα ασφαλείας».

Η άρνηση του προσωπικού μπορεί να σημάνει ότι η Βασίλισσα για πρώτη φορά εδώ και 33 χρόνια θα αναγκαστεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο Γουίνδσορ.

Πηγή από το Παλάτι είπε στην Sun: «Η Βασίλισσα είναι έξω φρενών. Το προσωπικό είπε “μέχρι εδώ!” Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Η Βασίλισσα περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σάντρινγχαμ αμέσως μετά την γιορτή για τα Χριστούγεννα που κάνει με την οικογένειά της στο Μπάκινγχαμ τον Δεκέμβριο.

newsit/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί