«Επανάσταση» στις ΗΠΑ με επίκεντρο το Τέξας!!! Για ιστορικό γεγονός γράφουν ΜΜΕ

25 Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες σηκώνουν «μπαϊράκι» κατά του Μπάιντεν και της Ουάσινγκτον! Παρακολουθεί με ευχαρίστηση η Ρωσία...

Η Ένωση Ρεπουμπλικανών Κυβερνητών (RGA) δημοσίευσε λίστα των πολιτειών υπό την ηγεσία του Ρεπουμπλικανού Κόμματος, που προσφέρουν υποστήριξη στο Τέξας, κόντρα στην διεθνιστική εξουσία της Ουάσινγκτον, καθώς η Πολιτεία των ΗΠΑ διεξάγει «πόλεμο» με την κυβέρνηση Μπάιντεν για το δικαίωμα υπεράσπισης των συνόρων του από τις ορδές αλλοδαπών!

Οι κυβερνήτες 25 πολιτειών εξέδωσαν κοινή δήλωση μέσω της RGA την Πέμπτη, δηλώνοντας την προθυμία τους να στηρίξουν το Τέξας εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης, κάτι που χαρακτηρίζεται ως «επανάσταση» κατά της Ουάσινγκτον και σίγουρα παρακολουθείται με ενδιαφέρον και από την Ρωσία!

Μάλιστα ΜΜΕ το χαρακτηρίζουν ιστορικό γεγονός!!!!

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον συνάδελφό μας Κυβερνήτη, Γκρεγκ Άμποτ, και την Πολιτεία του Τέξας στηn χρήση κάθε εργαλείου και στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένων των συρμάτινων περιφράξεων, για την ασφάλεια των συνόρων», αναφέρει η κοινή δήλωση και συνεχίζει: «Το κάνουμε εν μέρει επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται να efarm;osei νόμους για τηn μετανάστευση που ήδη υπάρχουν και επιτρέπει παράνομα τηn μαζική αποφυλάκιση με όρους σε όλη την Αμερική των μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στηn χώρα μας».

«Οι υπογράφοντες είναι οι εξής: Κυβερνήτης Kay Ivey (AL), Κυβερνήτης Mike Dunleavy (AK), Κυβερνήτης Sarah Sanders (AR), κυβερνήτης Ron DeSantis (FL), κυβερνήτης Brian Kemp (GA), κυβερνήτης Brad Little (ID ), κυβερνήτης Eric Holcomb (IN), κυβερνήτης Kim Reynolds (IA), κυβερνήτης Jeff Landry (LA), κυβερνήτης Tate Reeves (MS), κυβερνήτης Mike Parson (MO), κυβερνήτης Greg Gianforte (MT), Κυβερνήτης Jim Pillen (NE), Κυβερνήτης Joe Lombardo (NV). ), Κυβερνήτης Chris Sununu (NH), Κυβερνήτης Doug Burgum (ND), Κυβερνήτης Mike DeWine (OH), Κυβερνήτης Kevin Stitt (OK), Κυβερνήτης Henry McMaster ( SC), Κυβερνήτης Kristi Noem (SD), Κυβερνήτης Bill Lee (TN) , κυβερνήτης Spencer Cox (UT), κυβερνήτης Glenn Youngkin (VA), κυβερνήτης Jim Justice (WV) και κυβερνήτης Mark Gordon (WY) (Δείτε τον ΕΔΩ οπλισμένο). ”


Όλο και περισσότεροι κυβερνήτες πολιτειών κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξουν αλληλεγγύη με την πολιτεία Lone Star, και τώρα προσχωρούν και άλλοι.

Η συγκέντρωση πίσω από το Τέξας έρχεται εν μέσω αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση Μπάιντεν για τα συρμάτινα φράγματα της πολιτείας, τα οποία ο κυβερνήτης Άμποτ υποστηρίζει ότι όχι μόνο προστατεύουν τα σύνορα αλλά και αποτρέπουν τους παράνομους αλλοδαπούς από το να διασχίσουν ένα επικίνδυνο ποτάμι πάνω από το Ρίο Γκράντε. Αντίθετα η Ουάσιγκτον θέλει, εκ των πραγμάτων με την πολιτική της, να επιτραπεί σε όλο και περισσότερους αλλοδαπούς να εισέλθουν.

Μένει να φανεί μέχρι πού θα φτάσει η αντιπαράθεση!

Δείτε ενδεικτικά tweets κυβερνητών:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί