Είχε βάλει το παιδί της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της! Viral video οδήγησε στη σύλληψή της

Μια 36χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ αναγνωρίστηκε ως η ιδιοκτήτρια του οχήματος, στο οποίο φαινόταν σε βίντεο να κάθεται ένα παιδί στο προτμπαγκάζ και να κρατάει ένα μεγάλο αντικείμενο ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Το αντικείμενο στο πορτμπαγκάζ ήταν ένα καλάθι για μωρά που αγοράστηκε πρόσφατα και το παιδί (αγόρι, ηλικίας 12 ετών) καθόταν στο πορτμπαγκάζ για να κρατήσει το αντικείμενο στη θέση του».

Μια γυναίκα την Κυριακή ανέφερε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους αστυνομικούς στη Δυτική Περιφέρεια της κομητείας στη Georgia

Η αστυνομία πρόσθεσε: «Το βίντεο αναφερόταν στο “Gwinnett County”, αλλά δεν ήταν σαφές πού ακριβώς γυρίστηκε ή πότε συνέβη το περιστατικό.

H 36χρονη μητέρα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παραβίαση ζώνης ασφαλείας και απερίσκεπτη συμπεριφορά. Κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Gwinnett εκείνο το βράδυ.

Ο ανήλικος γιος της γυναίκας τέθηκε υπό την κηδεμονία ενός μέλους της οικογένειας μέχρι που ο η 36χρονη βγήκε από τη φυλακή την Τετάρτη.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί