ΕΦΕΝΤΕΜ!!! Έγραψε ποίημα 20 κιλών για τον Ταγίπ !

Ο Νουρεντίν Μπασγιγίτ εντός 2 ετών κατέγραψε την αγάπη του για τον πρόεδρο Ερντογάν σε 8.000 στίχους. Θέλει μάλιστα να παρουσιάσει τον Ερντογάν τα ποιήματά του τυπωμένα σε ένα χαρτί μήκους 251 μέτρων.

Ο Νουρεντίν Μπασγιγίτ ο οποίος εργάστηκε ως τεχνικός στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μαλάτειας και έχει γράψει ποιήματα για διάφορα θέματα της χώρας, το 2018 άρχισε να γράφει ποιήματα για να εκφράσει την αγάπη του για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε ένα διάστημα δύο ετών έγραψε 8.000 στίχους πού τύπωσέ σε ένα χαρτί βάρους 20 κιλών ενώ μεταξύ των στροφών έχει τοποθετήσει φωτογραφίες του Ερντογάν. Ο Μπασγιγίτ άνοιξε το 251 μέτρων ποίημα του αρχικά στο στάδιο Γεσίλτεπέ ενώ αργότερα έγινε το κέντρο του ενδιαφέροντος, όταν το άνοιξε επί της λεωφόρου Γκιουνγκιόρ.

Με περίεργες ματιές οι πολίτες διάβαζαν τους στίχους που έγραψε και στους οποίους αντικατοπτρίζεται η αγάπη του για τον Ερντογάν. Ο Μπασγιγίτ ανέφερε ότι άρχισε να γράφει ποιήματα εκφράζοντας την αγάπη του για τον Ερντογάν το 2018 και συνέχισε λέγοντας “Τα ποιήματα τελείωσαν σε δύο χρόνια. Το να γράψω με αυτό τον τρόπο ποίημα ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο. Ο στόχος μου ήταν να τα τυπώσω σε ένα βιβλίο και να τα παρουσιάσω με εκείνο τον τρόπο. Αλλά επειδή το κόστος είναι υψηλό το τύπωσα σε ένα ρολό σαν αυτό. Αν μπορέσω να το τυπώσω σε βιβλίο, σκοπεύω στο μέλλον να το διανείμω σε όλο το τουρκικό έθνος δωρεάν. Το μήκος των οκτώ χιλιάδων στίχων έχει μήκος 251, ενώ το στόλισα επίσης με 1000 φωτογραφίες του προέδρου μας. Θέλω να χαρίσω αυτό με το ποίημα στον Πρόεδρο μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί