Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι, είπε πως οι ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων θα είναι η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Κίνα, ενώ η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει μια δύσκολη μάχη.
«Βλέπουμε ότι ο κόσμος τώρα αναδιαρθρώνεται. Η παγκόσμια τάξη που γνωρίζαμε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πλέον νεκρή», δήλωσε ο επικεφαλής του νότιο-αμερικάνικου κράτους σε συνέντευξή του στο Radio Neura, την οποία επικαλείται το Sputnik.
Ερωτηθείς πώς οραματίζεται την παγκόσμια τάξη, ο πρόεδρος είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ηγούνται της Αμερικής, η Ρωσία ηγείται της Ευρασίας και η Κίνα ηγείται της Ασίας στο τμήμα που δεν ηγείται η Ρωσία».
«Η Ευρώπη έχει έναν σκληρό αγώνα μπροστά της», τόνισε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «δεν αναπτύσσεται εδώ και πολύ καιρό».
Βάσει όσων λέγονται έρχονται δύσκολες μέρες για την Ευρώπη, η οποία εμμένει στην διεθνιστική «πράσινη» πολιτική.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUNTIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης