Δεν της βγήκε σε καλό! Αρκούδα επιτέθηκε σε Σκωτσέζα τουρίστρια που πήγε να βγάλει selfie μαζί της

Μια αρκούδα επιτέθηκε σε τουρίστα την ώρα που έβγαζε selfie με το αυτοκίνητό της καθώς ταξίδευε σε έναν ορεινό δρόμο.

Η 72χρονη επισκέπτρια από τη Σκωτία επέλεξε να κατεβάσει το παράθυρο και να τραβήξει μια φωτογραφία όταν εντόπισε δύο από τις τεράστιες αρκούδες χθες ενώ ταξίδευε στον ορεινό δρόμο Transfăgărăşan στην κομητεία Argeş της Ρουμανίας, σύμφωνα με τη Mirror .

Έξω από το αυτοκίνητο, η μια αρκούδα ανέβηκε στα πίσω της πόδια και προχώρησε πάνω από το όχημά της, ορμώντας προς τα εμπρός και δαγκώνοντας το δεξί της χέρι.

Ο σύντροφός της πάτησε γρήγορα το γκάζι καθώς το ζευγάρι έφυγε από το σημείο που διαδραματίστηκε το δυσάρεστο γεγονός, κάνοντας μια απεγνωσμένη προσπάθεια να γλιτώσει από περαιτέρω επίθεση.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για νοσηλεία μετά την επίθεση που σημειώθηκε στα Καρπάθια Όρη.

Είπε στα τοπικά ΜΜΕ: «Κατάγομαι από τη Σκωτία». Ένας δημοσιογράφος ρώτησε: “Το χέρι σου είναι εντάξει;” Η τουρίστρια απάντησε: “Όχι, πονάει. Ήμασταν στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε να βγάλουμε φωτογραφία. Και οι αρκούδες ανέβηκαν στο παράθυρο.”

Η τουρίστρια είπε στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο: «Ήθελα απλώς να την βγάλω φωτογραφία».

Στη συνέχεια, ιατροί επαλήθευσαν ότι τα τραύματα της γυναίκας δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή της.

Για να διώξουν τις αρκούδες από την περιοχή μετά την επίθεση, η αστυνομία χωρίστηκε σε πολλές ομάδες.

Επιπλέον, προειδοποίησαν τους ντόπιους και τους επισκέπτες να διατηρούν πάντα μια απόσταση ασφαλείας όταν αλληλεπιδρούν με την άγρια ​​ζωή στην άγρια ​​φύση.

Η φρικτή στιγμή που μια αρκούδα επιτέθηκε σε έναν φύλακα σε ένα θέρετρο διακοπών πέντε αστέρων στο Κολοράντο των ΗΠΑ, καταγράφηκε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο τον περασμένο Οκτώβριο. 

Η μαύρη αρκούδα εμφανίστηκε στην κάμερα να μπαίνει στην κουζίνα και στη συνέχεια να επιστρέφει μέσω των άλλων δωματίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί