• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν χάνουν χρόνο οι αριστεροί στις ΗΠΑ: «Μαριονέτες του Πούτιν όσοι εισέβαλαν στο Καπιτώλιο»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δεν χάνουν χρόνο οι αριστεροί στις ΗΠΑ: «Μαριονέτες του Πούτιν όσοι εισέβαλαν στο Καπιτώλιο»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Με την επιστροφή της αριστεράς στον Λευκό Οίκο, μία σύγκρουση με τη Ρωσία του Πούτιν μοιάζει μάλλον αναπόφευκτη.

Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του Ντόναλντ Τραμπ ζητάει εμμέσως πλην σαφώς η πρώην διεκδικήτρια της αμερικανικής προεδρίας, Χίλαρι Κλίντον!

Όπως υποστηρίζει η ίδια, σε μία πραγματικά πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσίας, ενδεχομένως την ημέρα των γεγονότων του Καπιτωλίου ο Αμερικανός πρόεδρος να συνομίλησε με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν!

Συζητώντας με άλλη μία ορκισμένη εχθρό του Τραμπ, την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, η Χίλαρι Κλίντον είπε:

«Μάθαμε πολλά για το σύστημα διακυβέρνησής μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια με έναν πρόεδρο που περιφρονεί τη δημοκρατία και, όπως έχετε πει πολλές φορές, έχει άλλες ατζέντες. Τώρα ξέρουμε ότι όχι μόνο αυτός, αλλά οι συνεργοί του, τα μέλη της λατρείας του, έχουν την ίδια περιφρόνηση για τη δημοκρατία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ την ημέρα της εισβολής στο Καπιτώλιο δεν αποκλείεται να μίλησε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν».

Μάλιστα, παίρνοντας τον λόγο, η Νάνσι Πελόζι, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας επί της ουσίας τον Ρώσο πρόεδρο για τα αιματηρά γεγονότα του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου:

«Δεν ξέρω τις σχέσεις Τραμπ – Πούτιν αλλά αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα ήταν ένα δώρο στον Πούτιν, επειδή ο Ρώσος πρόεδρος θέλει να υπονομεύσει τη δημοκρατία στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και αυτοί οι άνθρωποι, που δεν τους γνωρίζουμε, ίσως, είναι μαριονέτες του Πούτιν. Έκαναν τη δουλειά του Πούτιν όταν υποκινήθηκαν σε εξέγερση από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ναι, πρέπει να έχουμε μια επιτροπή ανάλογη με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου και υπάρξει ισχυρή υποστήριξη στο Κογκρέσο για να κάνουμε κάτι τέτοιο».