Στην λίστα με τους Ρώσους ολιγάρχες που υπέστησαν κυρώσεις από την Μεγάλη Βρετανία είναι εδώ και λίγη ώρα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας ενημερώθηκε πως βρίσκεται στη λίστα της Βρετανίας, κάτι που σημαίνει πως «παγώνουν» τα περιουσιακά του στοιχεία στο Νησί, δεν μπορεί να κάνει συναλλαγές ενώ φυσικά του απαγορεύεται και να ταξιδέψει στη χώρα.
Παράλληλα, στη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας προστέθηκαν ο Alexei Miller, ο Andrei Kostin και ο Nikolai Tokarev.
Να σημειωθεί πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία για πάνω από δυο δεκαετίες ενώ το 2003 απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της Τσέλσι, με την οποία έχει πανηγυρίσει δυο Champions League.
Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει βγάλει τους «μπλε» προς πώληση, ζητώντας το ποσό των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ενώ όπως είχε τονίσει σε ανακοίνωσή του όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους πληγέντες του πολέμου της Ουκρανίας.
(newsbomb – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώσοι: Οι διαδηλώσεις στη Σερβία δείχνουν σημάδια «έγχρωμης επανάστασης»
- Κραν Μοντανά: Στον τόπο της τραγωδίας ο Ιταλός ΥΠΕΞ
- Έτσι τιμωρούν οι “φιλάνθρωποι” της Ε.Ε. όσους δεν μισούν τους Ρώσους! Video
- Μεντβέντεφ: Η Φινλανδία πρέπει να πληρώσει
- Ερντογάν: Θα έχω συζητήσεις με Τραμπ για Ουκρανία και Παλαιστίνη – “Φαραώ” ο Νετανιάχου
- ΤτΕ: Aυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια το Νοέμβριο
- Εθνικό Μητρώο Επιδομάτων: Τι φέρνουν στην Ελλάδα το 2026
- Πολωνία: Έτοιμη να δεχθεί 14 τραυματίες από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας
- Π. Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς αιώνιους φοιτητές και καταλήψεις
- Τι επιδόματα και ενισχύσεις θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες









