Χάρτης του Ισλάμ! Χτυπά δυνατά «καμπαναριό» για την Ελλάδα

Ύπνος βαθύς στο ελληνικό κράτος, ενώ αλλού οργανώνονται!

Ένα νέο έργο ξεκινά στην Αυστρία για την καταπολέμηση του πολιτικού Ισλάμ, το οποίο ενδεχομένως θα πρέπει να απασχολήσει και την Ελλάδα.

Ένας χάρτης Ισλάμ πρέπει να δείχνει και να αναλύει όλους τους συλλόγους.

«Πρέπει επιτέλους να ρίξουμε φως στο Πολιτικό Ισλάμ, το οποίο είναι δηλητήριο για την κοινωνία μας», λέει η υπουργός Ένταξης της χώρας, Susanne Raab.

Σε αυτή την κατεύθυνση οι Αυστριακοί παρουσίασαν έναν «χάρτη του Ισλάμ» για την Αυστρία. Πρόκειται για ερευνητικό και αναπτυξιακό έργο του Πανεπιστημίου της Βιέννης.

«Δεν πρόκειται για αγώνα ενάντια στους Μουσουλμάνους, αλλά για την καταπολέμηση του πολιτικού Ισλάμ», δήλωσε η υπουργός ένταξης την περασμένη Πέμπτη.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

Οι μουσουλμανικές ενώσεις, οι θρησκευτικές κοινότητες και οι οργανώσεις ομπρέλ,α που δραστηριοποιούνται στην Αυστρία, περιγράφονται και αναλύονται λεπτομερέστερα στον χάρτη του Ισλάμ. Υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερα από 600 μουσουλμανικά ιδρύματα, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στη Βιέννη, με περισσότερες από 230 ενώσεις.

Οι μεγαλύτερες «ομπρέλες» των ισλαμικών ενώσεων στην Αυστρία είναι οι ATIB, οι ενώσεις της Ισλαμικής Ομοσπονδίας, η οποία συνδέεται με τον Millî-Görüş και την Τουρκική Ομοσπονδία, η οποία ανήκει στους γκρίζους λύκους (κίνημα Ülkücü).

Ο χάρτης αυτός αποτελεί ηχηρό «καμπαναριό» για την Ελλάδα, καθώς οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες έχουν ήδη οργανωθεί σε εγκληματικές ομάδες στην χώρα μας, ενώ υπάρχουν ιμάμηδες που φανατίζουν. Η Τουρκία διαδραματίζει σε αυτή την κατεύθυνση κυρίαρχο ρόλο, όχι μόνο μέσω των αλλοδαπών που στέλνει στην χώρα μας, αλλά επειδή διαθέτει ήδη πολιτικό τούρκο-μουσουλμανικό φορέα, ο οποίος, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, ήδη προσπαθεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις.

Θυμηθείτε: «Θα ξυπνήσεις μια μέρα με μπούρκα και σαρία»! Εξέλιξη «βόμβα» στην Ελλάδα, vid

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί