«Θα ξυπνήσεις μια μέρα με μπούρκα και σαρία»! Εξέλιξη «βόμβα» στην Ελλάδα, vid

Προειδοποιεί η Γαλλία...

Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien έκανε αποκαλύψεις για την τουρκική κοινότητα στο Στρασβούργο και τον τρόπο που ο Ερντογάν κινεί τα νήματα του ισλαμισμού στην Ευρώπη, σε ένα άρθρο που ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, όπως θα δείτε παρακάτω σε μία εξέλιξη-«βόμβα», στην οποία δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Koenigshoffen, στα δυτικά της μητροπολιτικής περιοχής του Στρασβούργου, η οποία έχει περίπου 30.000 κατοίκους από την Ανατολία, οι άνθρωποι παζαρεύουν κυρίως στα τουρκικά. Η εν λόγω κοινότητα λειτουργεί, συχνά πυκνά, σε ένα κλειστό κύκλωμα μεταξύ μυριάδων τουρκικών ιδρυμάτων, ενώσεων και μέσων ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδεται, στο Στρασβούργο, δύο ιδιαίτερα αδιαφανή ιδρύματα, το Ditib και το Milli Görüs, λειτουργούν ως ενδιάμεσοι της Άγκυρας, προωθώντας το Ισλάμ.

Ειδικότερα, ορισμένα από αυτά τα μέρη της κοινότητας συνδέονται άμεσα με το καθεστώς του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας υπογραμμίζεται πως από το 2014, οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό έχουν πράγματι το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκλογές στην χώρα καταγωγής τους και φυσικά, αν το θέλουν να σχηματίσουν κόμμα.

Οι ψηφοφόροι της τουρκικής διασποράς, συνεχίζει το άρθρο, είναι επίσης πράκτορες, που μπορούν να κινητοποιηθούν, προκειμένου να επηρεάσουν πράγματα και καταστάσεις που αφορούν την Τουρκία και το Ισλάμ (εξισλαμισμός χωρών).

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Στην Ελλάδα υπάρχει ήδη, ως γνωστόν, το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ (DEB) της Θράκης.

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο της γαλλικής εφημερίδας, συμπεραίνεται πως το κόμμα των τουρκοφρόνων δεν θα περιοριστεί στην ελεύθερη Θράκη, αλλά θα επιδιώξει να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη, όπως μεταδόθηκε προσφάτως, το κόμμα που ελέγχεται απευθείας από την Άγκυρα, παρουσιάστηκε ως προστάτης των «καταπιεσμένων» φιλοσκοπιανών στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα, δεδομένων των καλών σχέσεων Τουρκίας-Πακιστάν αλλά και την επιμονή της Άγκυρας να δηλώνει προστάτιδα των «κατατρεγμένων μουσουλμάνων», που οι δουλέμποροί της στέλνουν στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με ομάδες μουσουλμάνων-ισλαμιστών που έχουν παρεισφρήσει την χώρα μας.

Δείτε την πρόεδρο του κόμματος, Τσιγδέμ Ασάφογλου, σε παλαιότερη της τοποθέτηση:

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία απέρριψε την έφεση μελών του φιλοσκοπιανού σωματείου «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος» κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών (185/2019) με την οποία ακύρωνε την σύσταση του, που αρχικά είχε εγκριθεί από το Ειρηνοδικείο Σερρών τον Δεκέμβριο του 2017.

Τα λιγοστά μέλη του συγκεκριμένου σωματείου, επιχείρησαν να «βαπτίσουν» τον γηγενή πληθυσμό της περιοχής, ως μη Έλληνες, αλλά ως «μακεντόνετς», μέλη ουσιαστικά υποτιθέμενης «μειονότητας» που σύμφωνα με τους προκλητικούς ισχυρισμούς τους, υπάρχει στην Βόρεια Ελλάδα.

Κατά του συγκεκριμένου σωματείου κινήθηκε νομικά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, που είχε ως αποτέλεσμα ν’ ακυρωθεί η απόφαση ίδρυσης του συγκεκριμένου σωματείου για λόγους «διατήρησης της Δημόσιας Τάξης», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως «μητρική γλώσσα των ντόπιων Σερραίων είναι η Ελληνική» και πως η «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων» όταν μιλούσε για «μακεδονική παράδοση» εννοούσε ουσιαστικά την σκοπιανή – σλαβική.

Και ξαφνικά, αντιδρώντας στην απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε «καβάλα στο άλογο» το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει προκλητικά λόγο, για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας, που «καταπιέζεται» από τις ελληνικές Αρχές μαζί με την «τουρκική», όπως αποκαλεί την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης (ελληνογενείς Πομάκοι, Ρομά, Μαύροι Έλληνες, τουρκόφρονες).

Το ΚΙΕΦ συγκρίνει τις «διώξεις» -όπως ισχυρίζεται- κατά των «Μακεντόνετς», με αυτές των «Τούρκων» της Θράκης.

Η προκλητική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Να λοιπόν που δειλά-δειλά το μουσουλμανικό κόμμα των Τούρκων βγήκε από τα «στεγανά» της ελεύθερης Θράκης και, βάσει συμφερόντων, έκανε σαν «νόμιμο κόμμα» παρέμβαση πάνω σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Τι θα γίνει αν παράνομοι μετανάστες αποκτήσουν υπηκοότητα και εξαπλωθούν σε όλη την Ελλάδα; Τι θα συμβεί αν μετουσιωθεί πλήρως η ισλαμική ζώνη από τον Έβρο μέχρι και την Ρόδο, με τις «μικρές πόλεις» μουσουλμάνων που δημιουργούνται στις ακριτικές μας περιοχές (ΕΔΩ);;

Το κόμμα των τουρκοφρόνων θα αποκτήσει ευρύτερο πεδίο δράσης και, λαμβάνοντας υπόψη το γαλλικό ρεπορτάζ, θα αυξήσει τις ψηφοθηρικές τους δυνάμεις, έχοντας όλο και πιο δυνατή «φωνή» αναφορικά με κρίσιμα θέματα στην Ελλάδα και, γιατί όχι, θα συμβάλλει στην «γέννηση» ενός μεγάλου και ισχυρού μουσουλμανικού πανελλαδικού κόμματος, το οποίο θα ελέγχει η γείτονα και θα υπερασπίζεται τα αιτήματα των «κατατρεγμένων μουσουλμάνων» στην Ελλάδα.  

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ:

«Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει. Θα ξυπνήσεις μια μέρα με μπούρκα και σαρία, επιβεβλημένες με δημοκρατικές διαδικασίες», έγραψε στο Twitter, ο Θάνος Τζήμερος, με αφορμή την αποκάλυψη της «Le Parisien».

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί