• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτοί βάζουν «φωτιά» ΣΗΜΕΡΑ στις ΗΠΑ – Το 2014 αποκαλύπτει την αλήθεια!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί βάζουν «φωτιά» ΣΗΜΕΡΑ στις ΗΠΑ – Το 2014 αποκαλύπτει την αλήθεια!(ΒΙΝΤΕΟ)

Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

 «Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών φαίνεται ότι αυξάνεται, σύμφωνα με πηγές της ουκρανικής αντιπολίτευσης, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden, εξέφρασε προς τον Γιανουκόβιτς «την σοβαρή ανησυχία του για την κρίση στους δρόμους του Κιέβου». Επιπλέον, ο Τζο Μπάιντεν «κάλεσε τον πρόεδρο Γιανούκοβιτς να αποσύρει τις δυνάμεις της κυβέρνησης και να επιδείξει την μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση».

Τα παραπάνω γράφτηκαν το 2014 και αφορούσαν τα επεισόδια στην Ουκρανία ή αλλιώς «Euromaidan», ένα κύμα διαδηλώσεων και λεηλασιών στο Κίεβο, το οποίο ξεκίνησε κατά την διάρκεια της νύχτας την 21 Νοεμβρίου 2013. Ως αποτέλεσμα είχε την ανατροπή του νομίμως εκλεγμένου τότε προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς, ο οποίος διατηρούσε καλές σχέσεις με την Ρωσία και την ανάληψη της εξουσίας, από τον φιλοδιεθνιστή Ποροσένκο (Φεβρουάριος 2014).

Έξι περίπου χρόνια μετά, ξεσπούν διαδηλώσεις και πλιάτσικα, αυτή την φορά μέσα στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Σε ρόλο Γιανουκόβιτς, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διατηρεί εξίσου καλές σχέσεις με την Ρωσία.

Ο Joe Biden δίνει και εδώ το «παρών», αυτή την φορά ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος μαζί με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα παρουσιάζονται ως η «φωνή» της «λογικής και της προόδου», ζητώντας πολιτική αλλαγή!

Και τότε κατηγορούσαν την Ρωσία για τα επεισόδιά στο Κίεβο, ενώ ήταν οι Μισθοφόροι της Blackwater μαζί με τον ναζιστικό Δεξιό Τομέα, οι δυνάμεις που όρισαν τους δρόμους της ουκρανικής πρωτεύουσας, οργανώνοντας τις ομάδες κρούσεις και λειτουργώντας ως ο στρατιωτικός βραχίονας του κόμματος Svoboda, της επίσημης Ουκρανικής ακροδεξιάς, η οποία συνεργάστηκε με τους διεθνιστές των ΗΠΑ, προκειμένου να ρίξουν τον Γιαννουκόβιτς και να σπάσουν τους δεσμούς με την Ρωσία. Αυτοί, μαζί με το Open Society Foundation (ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος), που κατηγορείται από πολλούς για επιχορήγηση-υποκίνηση των τότε γεγονότων στην Ουκρανία όπως και για τα σημερινά συμβάντα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μόνη διαφορά είναι πως στις ΗΠΑ χρησιμοποιούνται οι ΑΝΤΙFA, τους οποίους ο Ντ.Τραμπ χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση, ενώ στην Ουκρανία χρησιμοποιήθηκαν οι «FA».

Ένα «ΑΝΤΙ» μόνο χωρίζει τις δύο περιπτώσεις, όπου λεηλασίες με νεκρούς στους δρόμους επηρέασαν τις πολιτικές εξελίξεις.

Μόνο που τώρα, ο αντίπαλος δεν είναι ο ηγέτης μιας ανατολικοευρωπαϊκής χώρας, αλλά ο Πρόεδρος των ίδιων των ΗΠΑ, οι οποίες πριν τον Τραμπ βρίσκονταν στα χέρια εκείνων που έχρησαν τον Ποροσένκο πρόεδρο της Ουκρανίας με το έτσι θέλω.

Τώρα τα πράγματα για αυτούς δεν είναι το ίδιο εύκολα, παρά το γεγονός πως βγήκαν δημοσκοπήσεις με τον Τραμπ να υπολείπεται 10% από τον Biden εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ένα όμως είναι το σίγουρο: ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ! Εν προκειμένω με τις ίδιες φιγούρες (Ομπάμα, Μπάιντεν).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •