Αυτά παθαίνουν όσοι τα βάζουν με τον Πούτιν – Αποκάλυψη του Ρώσου ηγέτη σε συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Που είναι τώρα ο πρώην πρωθυπουργός της Γεωργίας;

Μιλώντας σε συνέντευξη, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση της Γεωργίας.

Ρωτήθηκε για το γεγονός πως οι γείτονες της Ρωσίας, με παράδειγμα την Γεωργία, έχουν αρχίσει και απομακρύνονται.

«Οι Γεωργιανοί δεν απομακρύνθηκαν απλά, πήδηξαν στην άκρη. Δεν φταίμε εμείς για αυτό. Πρέπει να ευχαριστούν τον Σαακασβίλι για αυτό».

Ναι, αλλά εδώ και καιρό έχει εξαφανιστεί αυτός», του είπε ο δημοσιογράφος.

«Έχει εξαφανιστεί. Τρέχει εδώ και εκεί, από τετράγωνο σε τετράγωνο. Ανεβαίνει σε σκεπές σαν γάτα», δήλωσε ο «Τσαρ Βλαντ, δείχνοντας τι έπαθε ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, ο οποίος άκουσε την Δύση και ξεκίνησε πόλεμο με την Ρωσία, με τα ρωσικά τανκ να φτάνουν λίγο πριν την Τυφλίδα, ενώ στο τέλος έτρωγε από τον φόβο την γραβάτα του, καθώς είχε πάρει στον λαιμό του έναν ολόκληρο λαό.

Ο Πόλεμος της Νότιας Οσετίας ή Πόλεμος της Γεωργίας του 2008 ήταν μια ένοπλη σύγκρουση τον Αύγουστο του 2008 μεταξύ της Γεωργίας από τη μία πλευρά, και της Ν. Οσετίας και Αμπχαζίας, περιοχές που έχουν ανακηρύξει ντε φάκτο την ανεξαρτησία τους από την Γεωργία, και της Ρωσίας που βοήθησε δυναμικά τις δύο αποσχισθείσες περιοχές εναντίον της Γεωργίας, στρατιωτικά και διπλωματικά. Η σύγκρουση τερματίστηκε με την αποχώρηση των γεωργιανών και ρωσικών δυνάμεων από την περιοχή και την αναγνώριση από την Ρωσία της ανεξαρτησίας των δύο περιοχών.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί