Ασύλληπτη τραγωδία: 15χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα- Είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας που πεθαίνει

Ο θάνατος της Μόλι είναι η τελευταία τραγωδία που έπληξε την οικογένεια Ντέμπσεϊ μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού της Ρόι τον Σεπτέμβριο του 2007, όταν ήταν μόλις 13 ετών.


Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες της κηδείας του νεαρού θύματος τροχαίου δυστυχήματος το Σαββατοκύριακο, η τρίτη τραγωδία που πλήττει την οικογένεια του κοριτσιού τα τελευταία χρόνια.
Η Molly Dempsey (15) πέθανε μετά το ατύχημα λίγο πριν τις 5 το πρωί στο Slaney Park, Baltinglass της Ιρλανδίας, στις 5 Μαΐου.

Ο θάνατος της Μόλι είναι η τελευταία τραγωδία που έπληξε την οικογένεια Ντέμπσεϊ μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού της Ρόι τον Σεπτέμβριο του 2007, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Το 2016, η οικογένεια Ντέμπσεϊ υπέστη άλλη μια απογοήτευση όταν ο αδερφός της, Κίλιαν, πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Η Μόλι σκοτώθηκε την Κυριακή, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, άνδρας επίσης στην εφηβεία του, συνελήφθη ως ύποπτος για παραβάσεις του νόμου περί οδικής κυκλοφορίας.

Κρατήθηκε σε σταθμό Garda στο Wicklow αλλά έκτοτε αφέθηκε ελεύθερος.


«Οι έρευνες συνεχίζονται και θα ετοιμαστεί φάκελος για το DPP», δήλωσε εκπρόσωπος της garda.

Δεν υπήρξαν άλλοι σοβαροί τραυματισμοί.

Τα εγκάρδια αφιερώματα στην έφηβη έχουν πλημμυρίσει στο διαδίκτυο.

«Στη Μαίρη και τον Νάιτζελ και ολόκληρη την οικογένειά σας, σας στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον θάνατο της όμορφης κόρης σας Μόλι.

«Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να αφαιρέσουν τον πόνο σας, αλλά να ξέρετε ότι όλοι σας στέλνουμε αγάπη και προσευχόμαστε για εσάς. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους τις επόμενες μέρες», έγραψε ένας.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια Τζέικ, και στον μπαμπά σου, τα αδέρφια σου και την οικογένειά σου για τον θάνατο της όμορφης σου Μόλι. Είθε όλες οι πολύτιμες αναμνήσεις σας να δώσουν στην οικογένειά σας τη δύναμη να ξεπεράσει αυτή τη θλιβερή στιγμή», έγραψε ένας άλλος.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί