Περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων θα βυθιστούν το επόμενο έτος, στην προσπάθεια διατήρησης της επιρροής των ΗΠΑ στην Αφρική, καθώς οι διεθνιστές του Βαθέος Κράτους θέλουν να μην χάσουν και αυτή την περιοχή από την Ρωσία!
Το ποσό ορίζεται στον προϋπολογισμό του 2025, που απαίτησε ο Μπάιντεν για το επόμενο έτος, προκειμένου να καταπολεμήσει την κινεζική και ρωσική επιρροή σε όλη την ήπειρο.
Σύμφωνα με έγγραφο, 2 δισεκατομμύρια δολάρια αιτήθηκε η κυβέρνηση για την αντιμαχία με την Κίνα, 220 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για την ανάπτυξη ενός λιμανιού στην Τυνησία, όπως και για αποφασιστικής σημασίας επενδύσεις σε ολόκληρη την Αφρική.
Ακόμη 65 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν στην ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας της Αφρικής και 25 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν σε ένα νέο ταμείο για την ανάληψη σκληρότερων μέτρων εναντίον της Ρωσίας ή άλλων λεγόμενων κακοηθών παραγόντων της περιοχής!
Δείτε το ρεπορτάζ του Russia Today:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















