Συγκλονιστικά πλάνα από το Ηνωμένο Βασίλειο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν αλλοδαπό σε ζωντανή ροή στο κινητό του να δείχνει τον εαυτό του να πυροβολεί σπίτι στο Μάντσεστερ την Τρίτη.
Το βίντεο δείχνει μια ομάδα αλλοδαπών να μιλούν την μητρική τους γλώσσα ενώ ο ένας περιφέρεται στον δρόμο στο Όλνταμ κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρας στο ένα χέρι και ένα γεμάτο πυροβόλο όπλο στο άλλο.
Σύντομα πλησιάζει ένα διαμέρισμα, πιθανώς ενός άλλου αλλοδαπού που γνωρίζει, και πυροβολεί αρκετούς σφαίρες σε αυτό αφού πρώτα προσπάθησε να κλωτσήσει την πόρτα.
Welcome to "Modern England".
— Tommy Robinson 🇬🇧 (@TRobinsonNewEra) May 7, 2024
Oldham to be precise, as imports drunkenly FB live themselves shooting at houses. pic.twitter.com/kzxLkEJpDF
Η αστυνομία έσπευσε αργότερα στο σημείο και διεξάγεται έρευνα, σύμφωνα με το Manchester Evening News .
Κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτό που η ντετέκτιβ επιθεωρητής Clare Harrison περιέγραψε ως «στοχευμένη επίθεση».
Η αστυνομία του Greater Manchester εξέδωσε επίσης την ακόλουθη δήλωση :
Διενεργείται έρευνα μετά από αναφορές για εκπυρσοκρότηση πυροβόλων όπλων σε διεύθυνση στην λεωφόρο Prince Edward, Oldham, σήμερα το πρωί (7 Μαΐου 2024).
Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο γύρω στη 01:00! Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, σε μια στοχευμένη επίθεση χωρίς ευρύτερο κίνδυνο για την κοινότητα.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Μπ. Αμπντελάτι – Τι συζήτησαν
- Οικογενειακές στιγμές για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη – Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα
- Οι προειδοποιήσεις έχουν δοθεί! Αν δεν εισακουστούν, έρχονται καταστροφικές συνέπειες για την Δύση
- Δυτ. Όχθη: 5 Ισραηλινοί συνελήφθησαν για τον τραυματισμό βρέφους κατά την επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε μαχητή των Φρουρών της Επανάστασης
- Θεσ/νικη: Παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα, λίρες, μετρητά
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 48 ουκρανικά drones πάνω από ρωσικές περιοχές
- Σουηδία: Δολοφόνησε με μπαλτά 55χρονη σε βίλα – Νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών
- Ποιοί είναι οι zillennials; Η μικρογενιά για την οποία κανείς δεν μιλάει
- Κακοκαιρία: Η ανάρτηση του Δημάρχου για την πρωτοφανή χαλαζόπτωση στη Λέρο – Δείτε εικόνες









