«Εμφύλιος» στη Red Bull ανάμεσα σε Φερστάπεν και Πέρεζ

Η αυστριακή ομάδα βίωσε έναν πρωτόγνωρο «εμφύλιο» στο Grand Prix της Βραζιλίας.


Ο Μαξ Φερστάπεν αγνόησε την εντολή της ομάδας για βοήθεια στον Σέρχιο Πέρεζ και η Red Bull βίωσε στο Grand Prix της Βραζιλίας πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο Μαξ Φερστάπεν εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, όπως και η Red Bull το πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Παρόλα αυτά η αυστριακή ομάδα βίωσε έναν πρωτόγνωρο ”εμφύλιο” στο Grand Prix της Βραζιλίας.

Ο Σέρχιο Πέρεζ που μάχεται για την δεύτερη θέση και κατά το παρελθόν έχει βοηθήσει αρκετά τον Φερστάπεν με αποκορύφωμα την ”άμυνα” στον Χάμιλτον στον θρυλικό αγώνα του Άμπου Ντάμπι, έπρεπε να τερματίσει όσο ψηλότερα για να φτάσει στον στόχο του.

Ο Φερστάπεν τον πέρασε για την έκτη θέση και η εντολή από την ομάδα ήταν να προσπεράσει τους Σαρλ Λεκλέρ και Φερνάντο Αλόνσο, σε αντίθεση περίπτωση θα έπρεπε να δώσει στη συνέχεια τη θέση πίσω στον Μεξικανό πιλότο.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν το έπραξε και όταν ο Πέρεζ ενημερώθηκε στο team radio, είπε: «Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό παιδιά. Δείχνει ποιος πραγματικά είναι».

Πάντως, ο Φερστάπεν ήταν αμετανόητος και όταν του έγιναν συστάσεις από τους αρχιμηχανικούς της ομάδας, εκείνος απάντησε πως:

«Σας το είπα ήδη από την προηγούμενη φορά το καλοκαίρι, να μην μου το ξαναζητήσετε αυτό. Είμαστε ξεκάθαροι με αυτό; Έχω δώσει τους λόγους μου και υπερασπίζομαι τη θέση μου».

naftemporiki/ pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί