τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραμένουν μια καινοτομία με αρκετές πτυχές τους να παραμένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό, ενώ ατυχήματα όπως το παρακάτω ίσως προκαλούν δυσπιστία.
Στο παρακάτω βίντεο, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο BAIC ήταν σε διαδικασία φόρτισης στην πόλη Σανμινγκ, στη νότια Κίνα.
Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το ηλεκτρικό αμάξι άρχισε να βγάζει καπνούς και στη συνέχεια ξεπήδησαν φλόγες, πιθανότητα εξαιτίας προβλημάτων με τη μπαταρία του.
Για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, οι πυροσβέστες έριξαν νερό, με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να εκρήγνυται με τέτοια δύναμη, που οι πόρτες του «πέταξαν» στον αέρα.
Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι κοντά στο σημείο της έκρηξης.
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού παραμένουν άγνωστες. Ωστόσο, η BAIC κατασκευάζει τόσο υβριδικά όσο και πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οπότε είναι αδύνατο να διευκρινιστεί εάν ή έκρηξη οφείλεται στη μπαταρία ή στο καύσιμο του οχήματος.
(Sputniknews – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Αυστραλία και η ΕΕ υπογράφουν πελώρια συμφωνία για το εμπόριο – Μεταξύ άλλων, με εισαγωγές χιλιάδων τόνων αιγοπρόβειου κρέατος
- «Ετοιμαστείτε για τον Αρμαγεδδώνα» – Σοκαριστικές προβλέψεις για τις τιμές τροφίμων στην Αυστραλία
- Νέος πυραυλικός χαμός πάνω από το Τελ Αβίβ – Vid
- Η σουρεαλιστική διαδρομή που κάνει τον ποδηλάτη να νιώθει ότι «χωρίζει» το νερό στα δύο (Vid)
- Viral οι… «μανούβρες» ιρανικών πυραύλων, vid
- H πρώτη μπίρα στον κόσμο με διοξείδιο του άνθρακα που συλλέγεται από τον αέρα είναι γεγονός
- Ο Τραμπ επισκέφθηκε την έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ και υπέγραψε κιθάρα, vid
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για τον εκσυγχρονισμό των Μεταφορών – Πέρασαν διατάξεις για τα ταξί
- Η Β. Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης, σύμφωνα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ούτε σε ταινίες! Μικροσκοπικό Κόργκι οδηγεί 7 κλεμμένους σκύλους σε ένα ταξίδι επιστροφής 17 χιλιομέτρων, vid









