Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έφθασε, σύμφωνα με απευθείας τηλεοπτικά πλάνα, στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Ρωσία και η Ουκρανία θα υπογράψουν αργότερα σήμερα μια συμφωνία προκειμένου να διευκολύνουν την εξαγωγή σιτηρών.
Ο Σοϊγκού θα έχει επίσης διμερή συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Να σημειωθεί εδώ πως τον Ρώσο ΥΠΑΜ έχουν…πεθάνει ουκ ολίγες φορές, με δήθεν “αποκλειστικά ρεπορτάζ” σχεδόν όλα τα μεγάλα δυτικά πρακτορεία και μυστικές υπηρεσίες!
Από την πλευρά του, το ουκρανικό υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε ότι έφθασε στην Κωνσταντινούπολη η αντιπροσωπεία του Κιέβου στις συνομιλίες με τη Μόσχα που αποσκοπούν στην αποδέσμευση των εξαγωγών σιτηρών που παραμένουν στην Ουκρανία εξαιτίας του πολέμου.
“Η ουκρανική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Υποδομών, Ολεξάντρ Κουμπράκοφ, έφθασε στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαπραγματευθεί μια λύση στο θέμα των σιτηρών”, ανέφερε το υπουργείο σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα σημαντική εξέλιξη σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ στις ΗΠΑ
- Χ. Δούκας: Δημόσιες διαβουλεύσεις για την “Ανοιχτή Γειτονιά των 15 λεπτών”
- Ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή
- Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – 32 άτομα αποβιβάστηκαν στα νότια παράλια
- Το ρωσικό λιμάνι Πριμόρσκ ξανάρχισε μερικώς την φόρτωση πετρελαίου
- Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 14.000 έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική το τριήμερο 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
- Λόγια από την Φινλανδία αμφισβητούν το αφήγημα του ΝΑΤΟ που οδηγεί την Ευρώπη σε πόλεμο
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη
- Κικίλιας για μεταναστευτικό: «Καθημερινή μάχη των λιμενικών στα θαλάσσια σύνορά μας»
Κύρια Θέματα

















