Σε πρόσφατη ομιλία του για όλα αυτά που συμβαίνουν, με πρόσχημα την Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είπε πράγματα, στα οποία δεν στάθηκαν τα μέσα ενημέρωσης!
Είναι εξαιρετικά σημαντικά και ως εκ τούτου το ΕΛ σας τα παραθέτει!
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Θέλω να πω και να το τονίσω, πως έχουμε πολλούς που μας στηρίζουν ακόμη και μέσα στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη (σ.σ. πέραν των αντιδιεθνιστικών πολιτικών κατευθύνσεων στην Δύση, μεγάλο μέρος των πολιτών έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται την απάτη των δυτικών κυβερνήσεων, την ενίσχυση των ΝΑΖΙ του Κιέβου που έσφαζαν αμάχους επί 8 χρόνια και τα δίκαια της Ρωσίας στην περιοχή) αλλά και σε άλλες ηπείρους και άλλες χώρες.
Και οι υποστηρικτές μας θα αυξάνονται, δίχως καμία αμφιβολία, ακόμα και σε χώρες που είναι δορυφόροι των ΗΠΑ.
Έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν πως η τυφλή υπακοή των κυβερνώντων τους στον ηγεμόνα είναι εντελώς αντίθετη – τα εθνικά τους συμφέροντα.
Σύντομα, όλοι θα συνειδητοποιήσουν αυτό το – όλο και αυξανόμενο – αίσθημα στην κοινωνία (σ.σ. δυσφορία που ίσως μετατραπεί σε μαζικές εξεγέρσεις)
(…)
Η Δύση θα έπρεπε να έχει καταλάβει πως έχασε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, καθώς σήμανε την διάλυση της αμερικανικής τάξης πραγμάτων.
Αυτή είναι η αρχή μίας μετάβασης από τον παγκοσμιοποιητικό αμερικάνικο εγωκεντρισμό, σε έναν πραγματικά πολυ – πολικό κόσμο (σ.σ. ΟΧΙ στην μονοπολική παγκόσμια κυβέρνηση).
Σε μία βάση διεθνών νόμων και σε πραγματική ανεξαρτησία των λαών και των πολιτισμών.
Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον είναι αδύνατον να σταματήσει».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Διεθνής ημερίδα για τον Αριστοτέλη, την πολιτική, την ηθική φιλοσοφία και την Τεχνητή Νοημοσύνη
- “Φέρτε με πίσω στην Ελλάδα” – Ο λόγος που Γερμανίδα θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας! vid
- Oktoberfest 2025 στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης με δωρεάν είσοδο
- Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν Ουκρανούς στο Ιζιούμ
- Προς αλλαγή προπονητή ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα «γκέλα»
- Όταν ο Τραμπ είχε πιάσει… επ’ αυτοφώρω βασιλιά χώρας να κοιμάται, video
- Eurobasket: Αυτό δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το χάλκινο της Εθνικής
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν καλεί τις μουσουλμανικές χώρες να διαρρήξουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ
- Τάραξαν τον Μεντβέντεφ και προειδοποιεί με «πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας»
- Η πρεσβεία της Ρωσίας στη Ρουμανία κατήγγειλε μια “πρόκληση” του Κιέβου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΟΣΕ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ
