Ο ανερχόμενος ηθοποιός Τάιλερ Σάντερς, ο οποίος συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων οι «9-1-1: Lone Star» και «Fear the Walking Dead», πέθανε σε ηλικία 18 ετών.
Ο ατζέντης του ηθοποιού, Πέδρο Τάπια, επιβεβαίωσε τον θάνατό του την Παρασκευή, λέγοντας: «Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη και διερευνάται επί του παρόντος. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πέρα από αυτό. Ο Τάιλερ ήταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός με λαμπρό μέλλον. Προέρχεται από μια υπέροχη οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».
ylermsanders)
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, μετά από μία κλήση στην αστυνομία για έναν άνδρα που δεν ανέπνεε. Προς το παρόν τα αίτια του θανάτου ερευνώνται από τις αρχές και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.
Ο Σάντερς ξεκίνησε την υποκριτική όταν ήταν 10 ετών και είχε ήδη λάβει υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο του ως Λέων στο «Just Add Magic: Mystery City», ενώ εμφανίστηκε και σε πλήθος ταινιών μικρού μήκους.
protothema/ photo vid yt scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τιμπό Κουρτουά: Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ έγινε συνιδιοκτήτης με τον Τζόκοβιτς στη γαλλική Λε Μαν
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα
- ΗΠΑ: Η δημοσκόπηση που προκαλεί ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τους «φάκελους Έπσταϊν»
- “Καμπανάκι” από την ESET: 6 στα 10 παιδιά χρησιμοποιούν chatbots AI – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Ρόδο – Πάνω από 700.000 ευρώ η αξία της κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 56χρονη που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Γάζα: Η Ινδονησία αναλαμβάνει την υποδιοίκηση της Δύναμης Σταθεροποίησης
- Η φράση του Πεσκόφ για την Κάλας μάλλον τα λέει όλα
- Ανατροπή! Η Δεξιά των ΗΠΑ θα δώσει χρήμα στον ΟΗΕ και άρα θα έχει απαιτήσεις
- Τι είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε σχέση με τα εισοδήματα των ενστόλων









