Formula 1: Το αδημοσίευτο βίντεο με τον έξαλλο Leclerc να βρίζει, μετά το λάθος της Ferrari στα pit stops

Σε καταστροφή εξελίχθηκε το grand prix του Μονακό για τη Ferrari, ένας αγώνας που έμοιαζε ιδανικός για τους «κόκκινους» στη φετινή σεζόν της Formula 1.

Με τους οδηγούς της να έχουν «κλειδώσει» την πρώτη σειρά της εκκίνησης και την εκκίνηση να πραγματοποιείται πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας, γεγονός που επέτρεπε να διατηρηθούν οι θέσεις των οδηγών ως είχαν, η Ferrari είχε μια ιδανική ευκαιρία για θρίαμβο στο Πριγκιπάτο. Ωστόσο, το 7ο gp της φετινής χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 εξελίχθηκε σε εφιάλτης για τους «κόκκινους», καθώς όχι μόνο δεν πανηγύρισαν τη νίκη (κατέλαβαν τις θέσεις 2 και 4), αλλά είδαν τις δύο Red Bull να παίρνουν ιδανικό αποτέλεσμα (1η και 3η θέση).

Όλα κρίθηκαν στη λάθος στρατηγική των ανθρώπων της Ferrari και στις καλύτερες αποφάσεις που έλαβαν οι άνθρωποι της Red Bull. Μάλιστα, ο άνθρωπος που ξεκίνησε από την πρώτη θέση, ο Charles Leclerc, κατέληξε να τερματίσει τον αγώνα του εκτός βάθρου, μόλις στην 4η θέση, με τον Sergio Perez να κερδίζει τον αγώνα και τον Max Verstappen να συμπληρώνει το βάθρο, πίσω από τον έτερο οδηγό της Scuderia, Carlos Sainz.

Ο Μονεγάσκος Leclerc «πληγώθηκε» από τις αποφάσεις της ομάδας του και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του. Και αυτό δεν συνέβη επειδή ο ίδιος έκανε κάποιο οδηγικό λάθος, αλλά επειδή η ομάδα του δεν κατάφερε να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις, για να διασφαλίσει ότι θα τερματίσει και τον αγώνα από εκεί όπου τον ξεκίνησε, δηλαδή από την πρώτη θέση.

Η Ferrari κάλεσε τον Leclerc για αλλαγή ελαστικών από ενδιάμεσα σε σλικ, 5 γύρους αφότου είχε κάνει την αλλαγή από τα πλήρως βρόχινα. Ο Μονεγάσκος, που προηγουμένως είχε ακούσει τη φράση «box, box», έστριψε στο πιτ-λέιν και τότε άκουσε την οδηγία «stay out» («μείνε έξω»). Μόνο που ήταν ήδη αργά…

Formula 1: Το viral βίντεο με τα… γαλλικά του Charles Leclerc μετά το αποτυχημένο pit stop


Ο νεαρός οδηγός ξέσπασε, με το βίντεο από τη -χωρίς λογοκρισία- ενδοεπικοινωνία να δείχνει τον τεράστιο εκνευρισμό του. Η λέξη από το γράμμα «f» ακούστηκε επανειλημμένα από το στόμα του, μαζί με την απορία τι κάνουν στην ομάδα του.

Στο τέλος του αγώνα ο Leclerc προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, είπε πως η χρονιά είναι μεγάλη και έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρέπει να γίνουν παρόμοια λάθη στη συνέχεια. Ωστόσο, η απογοήτευσή του για το πώς κύλησε το gp ήταν εμφανής.

Στον ασύρματο όταν ενημέρωσαν ότι τερμάτισε τέταρτος απάντησε με ένα «Δεν υπάρχουν λόγια…».

Αυτό είναι το βίντεο με τα pit stops της Ferrari και της Red Bull που αντέστρεψαν τον αγώνα

iefimerida/ photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί