Θα μας πούνε πόσοι είναι; Στο κόλπο και τα κανάλια !!

Tου Λιακόπουλου Δημοσθένη

 

Γέμισαν τα νησιά, γέμισε η Πάτρα, γέμισαν τα Γιάννενα, γέμισε η Σαλονίκη, βούλιαξε ο Πειραιάς, κατακλύστηκε η Αθήνα, πλημμύρισε η Θεσσαλία, χαμός στην Καβάλα, πανικός στην Ειδομένη και όλα αυτά με μερικές μόνο χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που μας λένε οι πολιτικοί σε συνεργασία με τα κανάλια;;;;;
Το δούλεμα αλλού. Φέρνουν συνέχεια και τους φέρνουν για να μείνουν. Και ξέρετε κάτι, αν ερχότανε, ας πούμε 30.000 ξεριζωμένοι άνθρωποι, καλοδεχούμενοι και να τους βοηθήσουμε από το υστέρημά μας.
Έρχονται όμως εκατοντάδες χιλιάδες και οργανώνεται η μόνιμη εγκατάστασή τους εδώ και ξέρουμε πολύ καλά ότι θα ακολουθήσει ότι έγινε και αλλού. Σαρία, μουσουλμανικά έθιμα, κατάργηση της ελεύθερης εκδήλωσης των χριστιανικών εθίμων, γιατί παρεξηγούνται κιόλας και μετά θα γίνουν και πελάτες ψηφοφόροι.
Γίνεται εισβολή στην Ελλάδα και όλα τα κόμματα σιωπούν. Ακόμη και η πολυδιαφημισμένη “ακροδεξιά” Χρυσή Αυγή, περιορίζεται σε μερικές κορώνες μέσα στη βουλή.
Όλοι στο κόλπο.

Μου έστειλε πριν μερικές μέρες ένας φίλος, ένα μήνυμα στο FACEBOOK: facebook.com/el.gr
λέγοντάς μου ότι έχω πολύ καιρό να κάνω ένα βιντεάκι για τις ειδικές δυνάμεις του στρατού.

Αναρωτιέμαι τι βίντεο κλιπ να κάνω;

Με τους σκληρά εκπαιδευμένους βατραχανθρώπους μας να μοιράζουνε νερά, γλυκά και pumpers στις προσφυγίνες και τα παιδάκια τους, αλλά και στους λαθρομετανάστες στρατεύσιμων ηλικιών που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των εποίκων που εποικίζουν την Ελλάδα μας; και που ανάμεσά τους υπάρχουν Τούρκοι σαμποτέρ και τζιχαντιστές;.

Και μη μου πείτε όχι, γιατί μόνο ένας ηλίθιος δεν θα εκμεταλλευότανε όλο αυτό το μπάχαλο για να στείλει μέσα στην Ελλάδα όποιον γουστάρει.

Κύριοι πολιτικοί όλων των κομμάτων θα μας πείτε πότε θα σταματήσει ο εποικισμός της πατρίδας μας χωρίς καμία αντίσταση;

Μας δουλεύετε ψιλό γαζί και παραδώσατε την χώρα μας, χωρία να μας ρωτήσετε αμαχητί στους μουσουλμάνους, που μόλις εγκατασταθούν θα αρχίσουν τις απαιτήσεις εις βάρος μας. Διότι εμάς μας προπαγανδίζετε υπέρ της ανοχής της διαφορετικότητας, αλλά αυτοί από διαφορετικότητες δεν ξέρουν.
Αν δεν σταματήσετε αυτή την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισβολή, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με το Ισλάμ και μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεκαέξι χρόνια τώρα, λάθος δεν έκανα ποτέ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί