Η Φωτεινή Πιπιλή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα, όπου μίλησε για τις θρυλικές εκπομπές της, το λόγο που φοβόταν να μπει στο μετρό ως βουλευτής, αλλά και τη συνάντησή της με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της.
«Ήμουν η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, σε ιδιωτική παραγωγή του Νίκου Μαστοράκη, ανάμεσα σε 35-40 άνδρες. Στην τηλεόραση τότε μας έπιαναν τα χέρια.
Ένας άνδρας στην Ερμού μας έπιασε και μας ρώτησε αν είμαστε ζωντανοί όσοι βγαίνουμε στην τηλεόραση. Δε θέλω και δε δίνω το έναυσμα να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή. Κανείς δεν κουτσομπολεύει αν δεν του δώσεις εσύ την πρώτη τροφή», είπε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.
Η Φωτεινή Πιπιλή είπε στη συνέχεια: «Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου. Σε όλα τα επαγγέλματα φθονούν και σε “καρφώνουν”. Από όλους αυτούς που μου έκαναν κακό, εγώ επέζησα και όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν.
Η πολιτική με στρεσάρισε, από το 2011 έως το 2014 δεν είχα μπει στο μετρό, θα χιμούσε ο κόσμος επάνω μου. Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα. Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων, πέφτανε κάτι αυγά, πέτρες στο αυτοκίνητο».
Η Φωτεινή Πιπιλή ανέφερε επίσης: «Αισθάνθηκα μια ενόχληση, πήγα αμέσως στον Ευαγγελισμό, διαπίστωσαν πρόβλημα στην καρωτίδα μου και έκανα χειρουργείο, μετά από δύο ημέρες ήταν όλα καλά. Πολλές φορές βάζω νερό στο κρασί μου, δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια. Αν τσακωθώ βέβαια το κάνω πολύ ωραία, επιθετικά, δυνατά και to the point.
Αν θέλω να κρίνω κάποιον το λέω κατάμουτρα και δημόσια, αν δε συμπαθήσω κάποιον δε λέω ούτε καλημέρα. Έφυγα από την τηλεόραση γιατί ήθελαν πολύ τραλαλά, εγώ δεν ήμουν ούτε της νοοτροπίας αυτής, ούτε της ηλικίας τότε, και σταδιακά μπήκα στην πολιτική. Συνεχίζω και γράφω, βέβαια, κανονικά».
Τέλος, η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της: «Η καλύτερή μου φίλη ήταν παντρεμένη με διπλωμάτη.
Ήμουν στο Νέο Δελχί και έκατσα δίπλα στην Τζάκι Κέννεντυ και τον κούκλο γιο της και είχαμε πιάσει την κουβέντα. Δύο μέρες πριν τον είχα πετύχει να κάνει τζόκινγκ. Τους έβγαλα και αποκλειστικές φωτογραφίες».
(Megatv – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025









