«Οι μάχες συνεχίζονται στο νησί Zmiinyi, επίσης γνωστό ως Φιδονήσι, με τη Ρωσία να προσπαθεί επανειλημμένα να ενισχύσει την εκτεθειμένη φρουρά της που βρίσκεται εκεί.
Η Ουκρανία έχει πλήξει με επιτυχία τις ρωσικές αντιαεροπορικές άμυνες και τα σκάφη ανεφοδιασμού με μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar. Τα σκάφη ανεφοδιασμού της Ρωσίας έχουν ελάχιστη προστασία στη δυτική Μαύρη Θάλασσα, μετά την υποχώρηση του ρωσικού Ναυτικού στην Κριμαία έπειτα από την απώλεια του Moskva.
Οι σημερινές προσπάθειες της Ρωσίας να ενισχύσει τις δυνάμεις της στο Φιδονήσι προσφέρουν στην Ουκρανία περισσότερες ευκαιρίες να εμπλακεί με ρωσικά στρατεύματα και να καταστρέψει υλικό.
Εάν η Ρωσία εδραιώσει τη θέση της στο Φιδονήσι με στρατηγική αεράμυνα και πυραύλους κρουζ παράκτιας άμυνας, θα μπορούσε να κυριαρχήσει στη βορειοδυτική Μαύρη Θάλασσα».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έριξαν ένα λούτρινο ζωάκι από τη στρατόσφαιρα της Γης…για ρεκόρ γκίνες! vid
- Ενισχύονται τα μέτρα κατά των δημοσιογράφων στο αμερικανικό Πεντάγωνο
- Η Ρωσία θέλει να ενισχύσει την συνεργασίας της με το Κιργιστάν
- ΚΕΟΣΟΕ: Άμεσα μέτρα στήριξης για το αυξημένο κόστος στην αγροτοδιατροφική αλυσίδα
- Συνελήφθη 40χρονος στη Θεσσαλονίκη – Με λάστιχο κήπου «ρούφηξε» 250 λίτρα από ντεπόζιτο φορτηγού
- Βουλευτικές εκλογές στη Δανία σήμερα – Άνοιξαν οι κάλπες, τρίτη θητεία διαφαίνεται για την Φρέντερικσεν
- ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και συλλήψεις σε εκπαιδευτήρια – Εξαπατούσαν πελάτες με μαϊμού πτυχία
- Αεροπορικά πλήγματα εναντίον ένοπλων σιιτικών οργανώσεων στο Ιράκ
- Ν. Παπαθανάσης: 12.299 εκατ. ευρώ για νέες ενεργειακές αναβαθμίσεις νοσοκομείων
- Σε βράχο 10 μέτρων θα τοποθετηθεί ο ανδριάντας της θρυλικής «Κυράς της Ρω» που επί 40 χρόνια ύψωνε κάθε πρωί τη σημαία









