Την ώρα που ο πόλεμος έχει ουσιαστικά κριθεί, οι Ρώσοι ξεκίνησαν να δημοσιεύουν έγγραφα, θέλοντας να δείξουν την κοινή γνώμη πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς, όπως τα παρουσιάζουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.
Ως εκ τούτου, δόθηκαν στην δημοσιότητα έγγραφα, τα οποία αναφέρουν πως το ουκρανικό επιτελείο Στρατού σχεδίαζε επίθεση κατά του Ντονμπάς τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με την Μόσχα, αν η Ρωσία δεν επενέβαινε τώρα, θα ήταν αναγκασμένη να υποστεί την ουκρανική εισβολή στα εδάφη των ρωσοφώνων, τρέχοντας να προλάβει την επέλασή τους.
Αυτό φέρονται να το γνώριζαν και οι ρωσόφωνοι, οι οποίοι υποδέχθηκαν τα ρωσικά στρατεύματα όχι ως εισβολείς, όπως τα χαρακτηρίζει το Κίεβο, αλλά ως απελευθερωτές.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Σταματήστε την Τουρκία γιατί επιχειρεί να μπει στα αμυντικά μέσω ιδιωτικής εταιρείας κράτους-μέλους»
- 24ωρη απεργία εισηγείται η ΓΣΕΕ – Δείτε ποιά μέρα
- Ο Γεραπετρίτης διαψεύδει δημοσίευμα κυπριακού ΜΜΕ για υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς του στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Κόντρα των κομμάτων στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για την «Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Κώστας Παπαζάχος: «Δεν σκοτώνουν οι σεισμοί, οι ανθρώπινες κατασκευές σκοτώνουν»
- Τι δήλωσε για την ουκρανική επίθεση στο Σότσι ο Πεσκόφ
- Σπάνιο βιβλίο με αυτόγραφα των Beatles και των Rolling Stones πωλείται σε δημοπρασία
- Ο πρωθυπουργός του Νεπάλ ανακοίνωσε την παραίτησή του
- Πεδίο του Άρεως: Επίσημα εγκαίνια του 53ου Φεστιβάλ Βιβλίου – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
- Ο σκύλος που λάτρεψε το διαδίκτυο! Πώς έσωσε οικογένεια από έκρηξη δυναμίτη, vid