Κατά τη συζήτηση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου, η αξιωματική αντιπολίτευση όχι μόνο δεν ψήφισε το νομοσχέδιο αλλά και ζήτησε να αποσυρθεί, επικαλούμενη πως στην αρχική συμφωνία υπήρχε πρόβλεψη για τη δημιουργία νοσοκομείου.
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης είπε πως πρέπει «να αξιοποιήσουμε τα χρήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική», με τον παρευρισκόμενο υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά να απαντά:
«Μετά από συνεννόηση με την Κύπρο, συμφωνήθηκε ως βέλτιστη αξιοποίηση να αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά για την κοινωνική κατοικία! Με βάση τη συμφωνία αυτή εξελίσσεται ο σχεδιασμός και έγιναν συνεννοήσεις με την Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος μίλησε για σκάνδαλο επισημαίνοντας τα εξής: «Εχθές και σήμερα τίθενται συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία αναδεικνύουν μείζονα θέματα ως προς το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά αυτής της σύμβασης. Επειδή δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από την κυβέρνηση, οφείλουμε να παρέμβουμε για να προστατεύσουμε τη διαδικασία».
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πτώσεις δένδρων από τους ισχυρούς ανέμους στη Θεσσαλονίκη
- Τραμπ: Δασμοί 50% σε όποιον δίνει όπλα στο Ιράν – Δεν θα υπάρξει εμπλουτισμός ουρανίου
- Μαρινάκης: Γιατί είναι αναγκαίο το age ban στα κοινωνικά δίκτυα
- Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι κρατούν το δάχτυλο στη σκανδάλη παρά την εκεχειρία
- «Μπλόκο» στα social media για τους κάτω των 15 ετών και στο βάθος σύνδεση με την ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα!
- ΟΗΕ: Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός εργάζεται για έναν μηχανισμό ασφαλούς διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ
- «Παταγώδης αποτυχία»: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Νετανιάχου λόγω Ιράν
- Σαλβίνι: «Πρέπει να αποφασιστεί μερική αναστολή του Σύμφωνου Σταθερότητας»
- Το Κρεμλίνο χαιρέτησε την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη









