«Η πολιτεία πρέπει να λάβει σκληρά μέτρα και να προχωρήσει για ένα διάστημα σε γενική αναστολή λειτουργίας των οπαδικών συνδέσμων και στην αναδιάρθρωση του πλαισίου λειτουργίας πριν την επαναλειτουργία τους» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, με φόντο την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Στη δήλωσή του τονίζει πως το Σάββατο «ξεκινάει η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου» και ότι «ο Άλκης Καμπανός δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει, είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση, την αγαπημένη του ομάδα».
Και συνεχίζει:
«Οι διοικήσεις των ΠΑΕ δεν είναι άμοιρες ευθυνών όταν στα σπλάχνα τους κρύβονται φυτώρια παραβατών του ποινικού κώδικα και ορισμένες φορές δολοφόνων. Το ποδόσφαιρο αποτελεί ευκαιρία για διασκέδαση και όχι ευκαιριακό πεδίο “πολεμικών μαχών”.
Πρέπει να προχωρήσει σε αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να εξελιχθούν σε “επιθετικά όπλα”».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο έκανε το τραπέζι στον Μητσοτάκη με ντολμαδάκια, χέλι και τσίπουρο,vid
- Έγκλημα στη Βοιωτία: Νεκρός 27χρονος Πακιστανός μετά από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ομοεθνής του
- Αρχαίο DNA λύνει το μυστήριο της ταφικής παράδοσης των κρεμαστών φερέτρων στην Κίνα
- Επικίνδυνα παιχνίδια στην Ανατολική Ευρώπη! Στο στόχαστρο και η Λευκορωσία
- Χανιά: Συνελήφθη 32χρονος κατηγορούμενος για ναρκωτικά και όπλα
- Ψηφίστηκε στην Βουλή το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Ισπανία: Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον φόρο για τους τουρίστες για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Νορβηγία: “Καλή” η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Χάραλντ αλλά θα παραμείνει για νοσηλεία στην Τενερίφη
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
- Η Ισλανδία θα διεξαγάγει δημοψήφισμα για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ «τους επόμενους μήνες»









