Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Καζάκο ομόλογό του Κασίμ Τζομάρτ Τοκάγιεφ κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, Πέμπτη, ότι η Τουρκία στέκεται αλληλέγγυα προς το Καζακστάν μεσούσης της εξέγερσης στην πρώην σοβιετική δημοκρατία, ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.
Στην ανακοίνωση, η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι ο Ερντογάν είπε στον Τοκάγιεφ πως η Τουρκία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προσφέρει “κάθε μορφή τεχνικής πληροφόρησης και εμπειρίας”, εάν χρειαστεί. Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα οι εντάσεις να κατευναστούν και μια νέα κυβέρνηση να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατόν, προστίθεται.
Ο Ερντογάν συζήτησε επίσης τις εξελίξεις με τους ηγέτες του Αζερμπαϊτζάν, της Κιργιζίας και του Ουζμπεκιστάν και δήλωσε ότι πιστεύει ότι η κρίση πρέπει να επιλυθεί μέσω του διαλόγου, αναφέρει η τουρκική προεδρία.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όταν σου διακόπτουν την φωτογράφιση στο δρόμο: Ιάπωνες VS Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΑΤΜ από εμπρησμό τα ξημερώματα στη Μ. Μπότσαρη
- Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ
- O Τζέι Ντι Βανς σχολιάζει το…σταυροπόδι του Γκάβιν Νιούσομ! ΒΙΝΤΕΟ
- Στον Πύργο του Άιφελ έφτασαν οι Γάλλοι αγρότες με τα τρακτέρ τους
- Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας – Κλείνουν τις σήραγγες των Τεμπών στις 11:00
- Αμερικανίδα βουλευτής προσκάλεσε «τέσσερα μέλη της Ρωσικής Δούμας» στην Ουάσινγκτον
- Ρέθυμνο: Σύσκεψη του δημάρχου με τον πρύτανη του Παν/μίου Κρήτης για τη διάθεση εκτάσεων για ίδρυση νοσοκομείου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης τα ξημερώματα
- Τραμπ: Η Βενεζουέλα θα αγοράσει μόνο αμερικανικά προϊόντα με τα έσοδα από το πετρέλαιο που θα πουλήσει σε εμάς









