Τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μεταφέρονται αυτούσια κι έτσι το 15% επί των εισιτηρίων και των διαφημίσεων θα έχει ισχύ και στον Βοτανικό, με την Κυβέρνηση να αλλάζει τον νόμο, στηρίζοντας την ολοκλήρωση της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό και την επιθυμία του τριφυλλιού για νέο γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης:
“Ως προς την διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό, η Κυβέρνηση αποφάσισε και σε νεότερη ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων ως τροπολογία στο άρθρο 60 του ν. 4809/21, το 15%των εσόδων από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του γηπέδου θα καταβάλλεται στο σωματείο του Παναθηναϊκού,όχι για 15 αλλά για 49 έτη από την έναρξη της παραχώρησης για την εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.
Η Κυβέρνηση εμπράκτως αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και να πραγματοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα του κόσμου του Παναθηναϊκού”.
(ΦΩΤΟ:Intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον Καναδά ο Κ. Χατζηδάκης: Πιο κοντά από ποτέ η Ελλάδα με την ομογένεια χάρη στην επιστολική ψήφο
- Νεκρός 13χρονος μαθητής από μακελειό σε σχολείο στην Αργεντινή, 8 οι τραυματίες – Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ
- Από τότε θα είναι υποχρεωτική η πληρωμή ενοικίου μέσω τραπεζικού λογαριασμού
- Ξεκινά η απογραφή του πληθυσμού της Ινδίας – Θα διαρκέσει πάνω από 1 χρόνο
- Πόλεμος στην Μέση Ανατολή: Αναχαιτίστηκε και 4ος πύραυλος στον τουρκικό εναέριο χώρο
- Υπουργοί Οικονομικών της G7 για την αγορά ενέργειας: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα»
- Πιερρακάκης για οικονομία: Δεν προχωράμε σε παροχές χωρίς τέλος και σε αυξήσεις χωρίς μέλλον
- ΗΠΑ: Ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου
- Ποιοί θα έχουν έως και 50% έκπτωση στα εισιτήρια την περίοδο της Λαμπρής
- Ουκρανικό drone με κεφαλή συνετρίβη σε φινλανδικό έδαφος









